Demirtaş'tan çatı adaya espirili yanıt

HDP cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, hesabına para yatıran İhsanoğlu'na teşekkür etti.

Demirtaş'tan çatı adaya espirili yanıt
Demirtaş'tan çatı adaya espirili yanıt
GİRİŞ 14.07.2014 14:22 GÜNCELLEME 14.07.2014 15:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Halkların Demokratik Partisi (HDP) cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, hesabına para yatıran Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) adayı İhsanoğlu’na cevap verdi. Demirtaş, İhsanoğlu’na, AK Parti’nin adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı kast ederek "Yalnız öbüründe çok var ondan, hepsini bana yatırabilirsiniz rahat olun." dedi. 

Ekmeleddin İhsanoğlu, cumhurbaşkanı seçiminde rakibi olan Erdoğan ve Demirtaş’ın hesabına ‘sembolik’ olarak biner TL para yatırmıştı. İhsanoğlu'nun bu jestine Demirtaş’tan ilginç bir cevap geldi. Demirtaş Twitter hesabından İhsanoğlu’na, "Hocam zahmet etmişsiniz, teşekkür ederim, yalnız öbüründe çok var ondan, hepsini bana yatırabilirsiniz rahat olun." mesajını gönderdi. 

YORUMLAR 3
  • dudu durdu 9 yıl önce Şikayet Et
    ikisi de ayıp etmiş. nezaket
    Cevapla
  • caresarigul 9 yıl önce Şikayet Et
    hal boyle olunca ..gelde sepmati duy diyorlar. yha ben kurdum bu insanlar yuzunden kurtlukten soguduk..de yeter gidin kendinizi bi ahira baglayin yeter artik...lice den yetistirilip piyasaya surulen uyusturucunun bindebiri seni ihya eder ara komisyoncu..birde suratini tatli yapip pitircigi oynaman yokmu iste bu beni kahrediyor.
    Cevapla
  • atillaemir 9 yıl önce Şikayet Et
    demirtaş. PKK sempatizanı zat, senin paraya sıkışmaman lazım malum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık