Demirtaş'tan "tıpış tıpış" göndermesi

Demirtaş, "Elbette ki zorluklarınızı biliyorum ama yine de tıpış tıpış gideceksiniz demiyorum" dedi.

Demirtaş'tan "tıpış tıpış" göndermesi
Demirtaş'tan "tıpış tıpış" göndermesi
GİRİŞ 16.07.2014 16:17 GÜNCELLEME 16.07.2014 16:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kocaeli’nin Darıca ilçesine gelen Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, "Tatilde olan kardeşlerim, o gün geleceğimizi belirleyeceğiz. Elbette ki zorluklarınızı biliyorum ama yine de tıpış tıpış gideceksiniz demiyorum" dedi.

Darıca ilçesine gelen Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, vatandaşlarla buluştu. Demirtaş’ın kürsüye çıktığı esnada Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıldı. BDP Darıca İlçe Örgütü binası önünde vatandaşlara seslenen Demirtaş, "Kendi anlayışımızı Çankaya’ya taşırsak, meclisin çıkardığı yasalara önce bu yönüyle bakacağız. Ben Cumhurbaşkanı olursam önüme gelen her yasaya bakacağım. İşçinin hakkı ihlal ediliyorsa, orada paranın kiymeti biliniyor, emekçinin alın terinin kıymeti bilinmiyorsa, orada işçinin hakları elinden alınıyorsa, aynı dakikada veto ile parlamentoya yasayı geri gönderirim. Bizim için emek kutsal bir değerdir” dedi.

Demirtaş konuşmasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘tıpış tıpış sandığa gideceksiniz’ sözlerine göndermede bulunarak, “Özellikle seçim günü oy verme günü, mevsimlik işçi olarak memleketlerini terk etmek zorunda olan arkadaşlarımdan isteğim, yaşadığınız zorlukları biliyorum. Yaşadığınız sıkıntıları elbette biliyorum. Ama o gün seçmen olduğumuz yerde oy kullanmanız çok önemlidir. Mutlaka bir yolunu bulup seçmen olduğunuz yerde oy kullanmaya giderseniz bu bizim için çok kıymetli olur. Tatilde olan kardeşlerim, o gün geleceğimizi belirleyeceğiz. Elbette ki zorluklarınızı biliyorum ama yine de tıpış tıpış gideceksiniz demiyorum. Şevkle, heyecanla, onurla, gururla gümbür gümbür sandığa gidip oylarınızı kullanacaksınız. Bunu sizden rica ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • mehmet ay 9 yıl önce Şikayet Et
    Neden olmasın ?. bence üslubu süper bir insan kibir yok alçak gönüllü son dakika fikrim değişebilir selehattin demirtaşa oyumu verebilirim
    Cevapla
  • hasan şahin 9 yıl önce Şikayet Et
    oyum selehattin demirtaş'a. bir seferde selehattin demirtaş olsun.farklı şeyler söylüyor,dürüst,barışçıl,birleştirici,herkesi kucaklıyor,demokrasiyi adaleti eşitliği emeği temel alıyor.görmüş oluruz.eğer gerçekten dediklerinde başarılı olursa türkiye her alanda çıtayı yükseltir.daha önceki cumhurbaşkanlarından birşey görmedik.zaten sayın erdoğan başbakan ekmelettinden de birşey olmaz.
    Cevapla
  • mehmet akif 9 yıl önce Şikayet Et
    SELAHAHHİN EFENDİDİN SİYASİ GÖRÜŞÜNÜ BEYENMİYORUM . ama İNSAN A DEĞER VEREN USLUBU TAKDİRE ŞAYAN .... inşallah sen de tarafında olduğun siyasi gafletten ayarsın .. doğru yolu bulup .ayrılıkçı kürt ırkçılığı yapmazsın artık .. o zaman sana da oyumuzu kullanırız...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular