CHP'de büyük panik başladı!

10 Ağustos’ta yapılacak ‘Cumhurbaşkanlığı Seçimi’yle ilgili anketlerde çıkan 'Tatilimi kesmem' sonuçları CHP'nin gözünü korkuttu.

CHP'de büyük panik başladı!
CHP'de büyük panik başladı!
GİRİŞ 20.07.2014 12:44 GÜNCELLEME 20.07.2014 12:44
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bunun üzerine CHP, tatilcilerin oy kullanabilmesi için 'taşıma oy' operasyonu başlattı.

Tatil bölgelerine otobüs seferleri düzenleyecek olan CHP'li belediyeler tatildeki seçmeni sandık başına götürüp, oy kullanma işleminin ardından da yeniden otel ve pansiyonlarına bırakacak.

Adana’nın merkez İlçe Çukurova Belediyesi’nin CHP’li başkanı Soner Çetin, tatilcilerin oy kullanabilmeleri için Adana ve Mersin’deki tatil bölgelerine yönelik otobüs seferleri düzenleyeceklerini açıkladı. SONER KAN-ADANA

YORUMLAR 9
  • erdal oz 9 yıl önce Şikayet Et
    Ekmeleddin!den Cumhurbaşkanı Olmaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Ekmeleddini Chp Genel başkanı Yapın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP Seçmeninin tatilini kesip arabalarla getirirseler bu sefer kızıp.... ...R.T.Erdoğana Oy verirlerse hiç şaşırmayın?...:):):):):).
    Cevapla
  • halil demirel 9 yıl önce Şikayet Et
    paralel yapı da yurt dışından getirir. HSYKyı ele geçirmek için nasıl elemanlarını taşıdılarsa bu sefer de taşıyacaklar ama bu kez sessiz sedasız.
    Cevapla
  • Recep Kalaycı 9 yıl önce Şikayet Et
    HANİ TIPIŞ TIPIŞ OY VERECEKLERDİ . Anketler bile CHP Genel müdürünü yalanlıyorsa artık Genel müdürün gitme vakti gelmiştir. Kimse tıpış tıpış gidip oy vermez. Bu durum her parti destekçisi için de geçerli. Ancak YSK bir karar alarak Sadece C.Başkanı seçimi için geçerli olmak üzere her seçmen istediği seçim bölgesinde oyunu kullanabilir kararı almalı idi. O zaman katılım yüksek olurdu. ama bu CHPnin oy oranını yükseltir anlamına gelmez sadece katılım oranını artırır. CHP Genel müdürü ne yaparsa yapsın seçim kazanması mümkün değil. Zaten Türk Milleti ithal yönetici istemiyor. Örneğini Kemal derviş isimli ithal bakanla gördük. Sırf Pensilvanyalı istedi diye ithal adayı kabul etmekte yanlıştı. Çünkü Pensilvanyanın Belediye başkan adayları olanlarda nal toplamışlardı 30 martta. bunlardan da ders almadıktan sonra ne CHP nede MHP'de bir cacık olmaz.
    Cevapla
  • mubinkoçal 9 yıl önce Şikayet Et
    mısır. mısır dan da servis yapsalar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig devi büyük oynuyor! Di Maria ve Hermoso
Meteoroloji'den 18 ile son dakika uyarısı: Sel ve doluya dikkat!