İhsanoğlu, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'nun izinde

Ekmeleddin İhsanoğlu da Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli gibi Doğu ve Güneydoğu’ya sırtını döndü.

İhsanoğlu, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'nun izinde
İhsanoğlu, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'nun izinde
GİRİŞ 25.07.2014 08:55 GÜNCELLEME 25.07.2014 09:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ömer Süt’ün haberi…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Ekmeleddin İhsanoğlu’nu 10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı aday olarak göstermesinden sonra DSP, LDP, DP, BTP, BBP, DHP, TSİP, DYP, KP, HAP ve TURK Parti de İhsanoğlu’na destek vereceğini açıkladı. 

TÜRKİYE'NİN ADAYI DOĞU'YA UĞRAMADI

13 partinin desteğini alarak Köşk yarışına giren İhsanoğlu’nun ‘Türkiye’nin adayı’ sloganı boşa çıkmış görünüyor. Şimdiye kadar Yozgat, Nevşehir, Kırşehir, Ankara, Bursa, Aydın, Sakarya, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, İstanbul, Trabzon, Gaziantep, Erzurum, Konya, Kocaeli ve Kayseri’ye giden İhsanoğlu önümüzdeki günlerde ise Diyarbakır, Mardin, Samsun, Zonguldak, Adana, Hatay ve Antalya’ya gitmesi bekleniyor. 

DOĞU VE GÜNEYDOĞU'DA SADECE 4 ŞEHİR

Gerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gerekse Devlet Bahçeli’nin ‘Türkiye’yi kucaklayacak aday’ olarak kamuoyuna tanıttığı İhsanoğlu’nun adaylığı resmen açıklandığı 11 Temmuz’dan 10 Ağustos’a kadar olan sürede Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden sadece 4 şehre gidecek olması dikkatlerden kaçmadı. 

İHSANOĞLU DA KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ'NİN İZİNDE

Ekmeleddin İhsanoğlu’nun bu tavrı Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’nin her seçim öncesi uyguladığı miting programlarını akıllara getirdi. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli, gerek seçim gerekse yerel seçimlerden önce Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki şehirleri tercih etmemesi eleştiri konusu olurken 'çatı aday' İhsanoğlu’nun da iki liderin yolundan gitmesi dikkatlerden kaçmadı. 

İhsanoğlu'nun gittiği şehirler aşağıdaki haritada kırmızı renkle belirtilmiştir: 

omer.sut@haber7.com

@sutomer

Haber7

YORUMLAR 6
  • adnan demir 9 yıl önce Şikayet Et
    İhsanoğlu. CHP ve MHP dışında DSP, LDP, DP, BTP, BBP, DHP, TSİP, DYP, KP, HAP ve TURK Parti,toplam 11 partinin oyu taş çatlasın %2 veya 3, bu kadar şişirmeye değermi? İhsanoğlu, ağzıyla kuş tutsa alacağı toplam oy, %30 aha buraya yazdım..
    Cevapla
  • murat cenk türktan 9 yıl önce Şikayet Et
    TÜH....TÜH.....TÜH..... Demek Bahçeliden ve Kılıçdaroğlundan farkı yok öylemi...YAHU İKİ YANLIŞTAN BİR DOĞRU OLMAZ......
    Cevapla
  • huseyin çetin 9 yıl önce Şikayet Et
    cumhurbaşkanı olmayı haketmiyor. Türkiye halkını kucaklayamayan onları cumhurbaşkanı ünvanı ile nasıl temsil edecek?
    Cevapla
  • Mehmet Emin 9 yıl önce Şikayet Et
    Ankara'ya mı gelmiş?. Bilseydim yedi ufak taş alıp giderdim mitinge. Ne yapalım, Hac kurası çıkmıyor bari ele geçirmişken burada işini görürdük!
    Cevapla
  • Münir Kusurlukul 9 yıl önce Şikayet Et
    Kimin izinde omasını bekliyordunuz?. Türkçe'yi yabancı aksanıyla konuşan ve ayakta dahi durmaya mecali olmayan bu amcadan, onu aday gösterenleri bırakıp Peygamber efendimizin (A.S.M) izinde olmasını mı bekliyordunuz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!