Erdoğan Göğebakan’ın cenazesine katılacak mı?

Sanatçı Murat Göğebakan'ın vefatı sonrası Başbakan Erdoğan'ın da programı belli oldu.

Erdoğan Göğebakan’ın cenazesine katılacak mı?
Erdoğan Göğebakan’ın cenazesine katılacak mı?
GİRİŞ 31.07.2014 14:05 GÜNCELLEME 31.07.2014 14:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Murat Göğebakan’ın hayatını kaybettiği hastaneye gelen eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım aileye taziyede bulundu. Üzüntüsünü dile getiren Yıldırım, Başbakan Erdoğan’ın da cenazeye katılacağını söyledi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Binali Yıldırım, lösemi kanseri nedeniyle hayatını kaybeden ünlü sanatçı Murat Göğebakan’ın ailesini ziyaret etti. Sanatçının hayatını kaybettiği Medipol Üniversite Hastanesi’ne gelen Binali Yıldırım, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

“MURAT KARDEŞİMİZİ ÇOK ÖZLEYECEĞİZ”

Murat Göğebakan’ın sevilen bir sanatçı olduğunu belirten Binali Yıldırım, “Çok sevdiğimiz değerli sanatçımız Murat Göğebakan kardeşimiz bir süredir tedavi görmekteydi. Bu sabah Hak’kın rahmetine kavuştu. Genç yaşta aramızdan ayrıldı. Milletin gönlüne taht kuran Murat kardeşimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Evlatlarına, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun. Murat kardeşimizi çok özleyeceğiz. Mekanı cennet olsun. Yarın cenazesi Fatih Camii’nde kılınacak daha sonra memleketi olan Adana’ya nakledilecek ve orada defnedilecektir” dedi.

“BAŞBAKAN ERDOĞAN CENAZEYE KATILACAK”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın cenaze törenine katılacağını ifade eden Binali Yıldırım şunları söyledi: “Kısa bir süre önce sayın başbakanımız evinde ziyarette bulunmuştu. O ziyarette ben de vardım. Kendisiyle sohbet etme fırsatı bulmuştuk. Başbakanımız da bir mani hal olmazsa yarın cenazede hazır bulunacak. Üzgünüz ama mukadderat diyoruz. Her canlı ölümü tadacak. Bize düşen onun hatıralarını yaşatmaktır. Onun bu genç ömrüne sığdırdığı öneli eserleri, memleket sevgisini gelecek nesillere taşımak olmalıdır.”

 

YORUMLAR 3
  • adnan bulut 9 yıl önce Şikayet Et
    CEVAPCI. RABBİM İNŞALLAH kabrini geniş ve akıbetini hayreylesin.(ŞEHİTLERİMİZLE HAŞREYLESİN)
    Cevapla
  • Bünyamin BAŞARAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Göğe bakan. Kul yapar göğe bakar Rabbi Kula gökten bir kapı açar. Kullara ve rabbine bakacak yüzü olana allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    EMİNİN'Kİ YARIN FATİH CAMİİ GELEN CEMAATİ ALMAYACAK NEDEN'Mİ. Çünki Göğebakan farkı insanlık dostluk adamlık fark.Halka mal olmuş sevgi vatan sevgisi saygısı farkı.Diğer sanatçıların çıkaracağı ders farkı.ADAM GİBİ ADAM FARKI ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANINI CENNET EYLESİN.AMİN.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...