Vural'dan Davutoğlu'na çirkin ifadeler

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan adayı Ahmet Davutoğlu hakkında konuştu.

Vural'dan Davutoğlu'na çirkin ifadeler
Vural'dan Davutoğlu'na çirkin ifadeler
GİRİŞ 22.08.2014 17:06 GÜNCELLEME 22.08.2014 17:09
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, olağanüstü kurultayda genel başkan ve başbakan adayı olarak Ahmet Davutoğlu’nu açıklamasını eleştirdi.

SAKSI BAŞBAKAN

“Artık Türkiye’de saksı Başbakan modeli başlamıştır” ifadelerini kullanan Vural, bundan sonra Türkiye’de iki Başbakan, iki Cumhurbaşkanı, iki paralel devlet olduğunu söyledi. Vural, ehliyet ve liyakat yerine kişisel sadakatin tercih edildiğini ifade ederek, “Bugün bu zihniyetin Türkiye’nin nereye götüreceği, aslında Sayın Davutoğlu’nun bugüne kadar yaptıkları yapacaklarının teminatıdır” dedi.

YORUMLAR 46
  • Mustafa Altan 9 yıl önce Şikayet Et
    YÜZÜNDEKİ DERİ, MASKE Mİ? ACABA. yüzünde hiç kızarma yok da.......!!!!!!
    Cevapla
  • Recep Kalaycı 9 yıl önce Şikayet Et
    LİDERİ NE DERSE O. Oktay Vural Liderinin konuştuğu her konuda onay memuru gibi çıkar konuşur. liderinin sustuğu yerde oda susar. Liderinin yalakalığından başka bir işi yok. Geçmişin ülkücüleri bu kişi yüzünden parti ile alakalarını kesmiş olmasının başlıca sebeplerinden biri Oktay Diğeri Bahçeli olmasına rağmen bunlar hala çıkıp oraya buraya çamur atmaktan başka bir iş yaptıkları yok. Ayrıca bu adamın kendini bir şey sanarak alaycı bir konuşma üslubu ile ağzını yaya yaya konuşması biz seçmenleri kendinden ve partiden uzaklaştırıyor. Halbuki Dünyada muhalefet güç kazanıp iktidar kan kaybederken ülkemizde tam tersi iktidar güç kazanıp muhalefet kan kaybediyor. Bunun sorumluları beceriksiz muhalefet değil mi? Ama bu MHP ve CHP bu idarecilerin elinde olduğu sürece böyle devam etmeye ve bu iktidarı iktidar yapmaya devam edecektir.
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    2015 İN SON ÇIRPINIŞLARI BUNLAR !. 2O15'e kadar konuş çünki 2015'ten sonra o kürsünün başına geçmeyi bırak o mekanı dahai görecek değilsin.Çünki muhalefet bile olamaycaksın.Hayırlı tatiller ağzı köpüklü.!
    Cevapla
  • ali OLGUN 9 yıl önce Şikayet Et
    ABDEST AL vurmadan. öğrencisi dahi olamayacağın bir türk yiğidine laf edebilmek bükük dudakları felc etmeden bari abdest al küçük günahların af ola.hayaline ulaşamıyacağn yörük türklerin yamuk siyasetcilere çok cevabı vardır ama yakışmaz.
    Cevapla
  • rıdvan türk 9 yıl önce Şikayet Et
    şaşkınlık. ne kelime tokat manyagı oldular hala uslanmadılar bu saatten sonrada uslanacakları yoktur bu mhp ye en çok zarar verende bu adam zaten yazıklar olsun bu ülkücülerin haklaRINI NASIL ÖDEYECEK
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!