Erdoğan sinyali verdi, harekete geçiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığındaki ilk MGK toplantısında önemli kararlar alınması bekleniyor.

Erdoğan sinyali verdi, harekete geçiyor
Erdoğan sinyali verdi, harekete geçiyor
GİRİŞ 30.10.2014 09:08 GÜNCELLEME 30.10.2014 09:26
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

28 Ağustos’ta görevine başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığındaki Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ilk toplantısı bugün yapılacak.

PARALEL YAPI İLGİLİ YENİ ADIMLAR ATILACAK

Toplantının; Erdoğan’ın daha önce yaptığı açıklamalar nedeniyle paralel yapının faaliyetlerinin ulusal güvenlik değerlendirmeleri çerçevesinde kapsamlı olarak ele alınacağı bir özellik taşıması bekleniyor. Toplantıda; paralel yapılanma ile mücadele konusunda yeni adımlar atılması yönünde kararlar oluşturulabileceği üzerinde de değerlendirmeler yapılıyor.

Kulislere yansıyan bilgilere göre, Kırmızı Kitap olarak adlandırılan Milli Güvenlik siyaset Belgesi’nde revize çalışmaları da gündemde. Bu çerçevede paralel yapı ile mücadelenin MGSB belgesinde yer almasına dönük çalışmaların olduğu konuşuluyor.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 15
  • milli irade 9 yıl önce Şikayet Et
    musluman yasamla alakasi olmayan bu yapi bencede ortadan kaldirilmalidir. Bir cemaat kibirli, herseye ragmen gozu acik, sadece kensdini dusunen ve her seyi mubah goren olursa, o ne vatan icin ne memleket icin hayirlidir. Bu yapi dagitilmalidir bence.
    Cevapla
  • aydın 9 yıl önce Şikayet Et
    isteyen istediği kitaba yazsın. nasıl olsa Kiramen Katibîn var. biri sağda biri solda onlar herşeyi eksiksiz yazıyor. nasıl olsa hesap günü var. çok şükür.
    Cevapla
  • öğretmen 9 yıl önce Şikayet Et
    Kökü dışarıda olan ve milli olmayan bir örgüt temizlenmelidir..
    Cevapla
  • melih 9 yıl önce Şikayet Et
    Paralel devletin üzerine elbetteki gidiniz. Ancak doğuda da pkk mahkemeleri, pkk asker polis yapılanması bertaraf edilmeli. İşte o zaman sana inanacaz bundan sonra. Sizden oyunu ve sevgisini esirgememiş bir kardeşiniz.
    Cevapla
  • melih 9 yıl önce Şikayet Et
    İlk sırada pkk ile mücadele olmalı artık. Bu pislikler nefes alamaz hale gelsin paralel yapı elbette önemli ama polis asker sokağa çıkamıyor artık dur demeli bu duruma.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
"Çöp ev" davasında mütalaa açıklandı
Mehmet Şimşek'ten altın kotası açıklaması: Çıkar çevreleri memnun değil