Müezzinoğlu: Eylemler artık bitmeli

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'da süren eylemlerin bir son bulması gerektiğini açıkladı.

Müezzinoğlu: Eylemler artık bitmeli
Müezzinoğlu: Eylemler artık bitmeli
GİRİŞ 22.05.2015 13:49 GÜNCELLEME 22.05.2015 13:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa İl Dernekleri Federasyonu'nu ziyaretinde, otomotiv sektöründeki işçi eylemleriyle ilgili olarak, "İstiyoruz ki bugün, yarın bu hadiseler tamamen bitsin" dedi. 

"FARKLI NİYETLERİ OLABİLİR"

Tahtakale'de bulunan Bursa İl Dernekleri Federasyonu'nu ziyaret eden Müezzinoğlu, işçi eylemlerine ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İş bırakma eylemi yapan işçilerin haklarını makul ve meşruiyet zeminlerinde aramalarını isteyen Müezzinoğlu, bu eylemleri kullanarak farklı niyetleri olanların olabileceğini söyledi.

"HAK VE HUKUK ARAMALARINDA BİR MAHSUR YOK"

Müezzinoğlu, “İşçi arkadaşlarımıza ve bütün vatandaşlarımıza makulden asla ayrılmamalarını tavsiye ederim. Çözümler makul ve meşruiyet zeminlerde olur. Bu zeminleri kaybederlerse kendileri de kazanamaz kurumsal tahribatlara da sebep verirler. Gördüğüm kadarı ile makul zeminde bir ilerleme var. Akşama, sabaha bu makul zemin normalleşerek işçi arkadaşlarımızın çalışanlarımızın rızıkları ve çalıştıkları iş koşulları devam eder. İyileştirmede olabildiğince yapılır. Hem de ülkenin üreten dinamiklerinin de zaafa uğramamasına vesile olurlar. Makuliyet zemininde bir ilerleme var. Tüm işçi kardeşlerime makuliyet zemininden ayrılmadan hak ve hukuklarını aramalarında bir mahsuru yok” dedi.

YORUMLAR 2
  • Feyzullah Bereket 8 yıl önce Şikayet Et
    İtibar etmeyin. Ne dediğini yine bilmiyordur. Sağlıkçı atamaları konusu gibi.
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne olsa sizin tuzunuz kuru. 3 yıl milletvekilliği ondan sonra gel keyfim gel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?