Başbakan, 600 bin mektupla oy istedi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya'da hemşehrilerinin ev adreslerine gönderdiği yaklaşık 600 bin mektupla oy istedi.

Başbakan, 600 bin mektupla oy istedi
Başbakan, 600 bin mektupla oy istedi
GİRİŞ 26.05.2015 12:44 GÜNCELLEME 26.05.2015 12:46

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya'da hemşehrilerinin ev adreslerine gönderdiği yaklaşık 600 bin mektupla, hem partisi için oy istedi, hem de 6 Haziran'da yapacağı mitinge davet etti.

KONYA'NIN EVLADI HEMŞEHRİLERİNDEN OY İSTEDİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim bölgesi Konya'da, mektupla partisine destek istedi. Davutoğlu'nun hemşehrilerinin ev adreslerine PTT aracılığıyla gönderdiği mektubun yaklaşık 600 bin adet olduğu belirtildi. Mektubuna, 'Bugüne kadar Ak Parti'ye destek vererek milletimize dik durma şeref ve onurunu yaşattığın için sana, ailene ve bütün dostlarıma teşekkür ediyorum' diyerek başlayan Davutoğlu, seçimlerde partisine destek verilmesini istedi. Mektupta, ''Konya'nın bir evladı olarak seçime kendi vicdanının sesini dinleyerek tercihini kullanacağından ve desteğini esirgemeyeceğinden eminim. 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye vereceğin oy ile bu büyük ülkenin onurlu vatandaşlarının hak ettiği bir geleceğe mühür vurmuş olacaksın. Konya adına Türkiye'nin yükselişine yapacağın öncü katkıyı asla unutmayacağım'' denildi.

6 HAZİRAN DEV KONYA MİTİNGİ

Davutoğlu, mektubunda 6 Haziran günü Konya'da yapacağı mitinge de davette bulunurken, Dışişleri Bakanlığı döneminde de 2011 yılında yapılan genel seçimlerde hemşehrilerinin ev adreslerine mektup gönderip, oy istemişti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?