CHP'li adaydan imamlara ve selaya hakaret

CHP'nin Trabzon'dan 1. sıra adayı Haluk Pekşen, Vakfıkebir ilçesinde AK Parti ve o sırada sela veren imam için haddi aşan sözler kullandı.

GİRİŞ 02.06.2015 09:47 GÜNCELLEME 02.06.2015 14:11
Bu Habere 244 Yorum Yapılmış

Ferhat Esnek'in haberi

CHP Trabzon Milletvekili adayı Haluk Pekşen dün Vakfıkebir ilçesindeki konuşması sırasında AK Parti ve imamlar için ağır sözler kullandı.

Pekşen, konuşması sırasında belddiye hoparlöründen araç plaka duyurusu yapıldı. Pekşen ise “AKP Belediyesi beni susturmak için provokasyon yapıyor" dedi.

Yanında bulunan partililerden birinin “Birazdan müezzin sela okuyacak” diyerek uyarınca Pekşen bu kez 'Birazdan imamları başlayacak. Bu ihanetin sabotajın dikalasıdır. Olsun! Bunlar bu kadar alçaktır namussuzdur, bizi susturmak için hoparlör yayını yapıyorlar. İmamlarına da saygı duymuyorum“ dedi.

Pekşen, konuşmasında Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a MİT tırları haber için de sahip çıkarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kastederek 'Gazeteciye de ‘Senin yakana yapışacağım hesap soracağım’ diyen kim? İşte bunu diyene, gazeteciye hesap sorana, O’na hesap soracak biri var mı? Var işte buradayız. CHP burada. O hesabı bakalım kim kime soracak. O Can Dündar'a yaptığı gazetecilik için buradan selam olsun, arkanda CHP var. Arkasında  halk var. Arkanda Türkiye var. Korkma, hiç korkma' dedi.

ferhat.esnek@haber7.com
twitter: twitter.com/fesnek
HABER 7

YORUMLAR 244
  • Ali. 8 yıl önce Şikayet Et
    Dinime hakaret basörtüme hakaret ezanima selama hakaret basbakanima cumhurbaskanima hakaret ondan sonra bu ülkede özgürlük yok dersin.bu zindiklar Yavuzsultan Selimden beri epeyce azdi.7 haziran gecesi OSMANLI TOKADINI hatirlayacaklar insaaALLAH.
    Cevapla
  • idiris 8 yıl önce Şikayet Et
    chp sonuçda daha ne olsun bu zihniyet degişmedigi sürece bu chp iktidarı rüyasında görür ve bu partiye oy veren vatandaşlarımızında iki kere düşünmesi gerekir bence...
    Cevapla
  • Derya 8 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimse kimse için dinsiz deme hakkına sahip değildir. Bunu sadece yüce Rabbim bilir. Bunu söyleyerek sen günaha girersin. Sen gittiğin yolun doğruluğuna bak. Bir müslüman nasıl davranır. Ona buna bela okumaz doğruyu güze di
    Cevapla
  • rauf 8 yıl önce Şikayet Et
    derya hanim,ayetleri ve hadisleri INKAR edene ne denir,siz bunu düsünseniz iyi edersiniz.
    Cevapla
  • Osman bişiren 8 yıl önce Şikayet Et
    O siyaset yapan imamlara az bile söyledi artık din üzerinden siyAset yapanları sizde görün Kafanızı kuma sokmayın hırsızlık yApmak sahamı iyi
    Cevapla
  • bu vatan için ak parti 8 yıl önce Şikayet Et
    chp zihniyeti nesliniz tükenmek üzere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü