Kutalmış Türkeş'ten ağabeyi Tuğrul Türkeş yorumu

Kutalmış Türkeş, kardeşi Türkeş'in teklife evet demesinin ardından MHP'de yükselen "Başbuğ'un kemiklerini sızlattı" cümlelerini yorumladı.

Kutalmış Türkeş'ten ağabeyi Tuğrul Türkeş yorumu
Kutalmış Türkeş'ten ağabeyi Tuğrul Türkeş yorumu
GİRİŞ 28.08.2015 08:42 GÜNCELLEME 29.08.2015 06:12
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun seçim hükümetinde bakanlık teklifini kabul ederek partisiyle köprüleri atan Tuğrul Türkeş’in; bir dönem AK Parti’den milletvekili olan, çözüm süreci nedeniyle sert dille eleştirerek partisinden ayrılan kardeşi Kutalmış Türkeş, “Herkes gibi ben de şaşırdım” dedi.

"DİSİPLİN SORUŞTURMASI AÇILMASI ŞAŞIRTICI"
Habertürk'ün haberine göre Türkeş, soyadını taşıyan bir yönetici hakkında MHP’de disiplin soruşturması açılmasının da şaşırtıcı olduğunu kaydeden Türkeş, AK Parti’de siyaset yaptığı döneme atıfla “Benim içeriden gördüğümü onlar da dışarıdan görüyordur herhalde. Ama bu konuları hiç konuşmadık. Kendisiyle özel bir diyaloğum yoktu” dedi.

"BANA DA BENZER ŞEYLER SÖYLEMİŞLERDİ"
Türkeş, ağabeyinin MHP’de “Başbuğ’un kemiklerini sızlattı” sözleriyle eleştirildiğinin anımsatılması üzerine “Bana da benzer şeyler söylemişlerdi. Bu konuda yorum yapmak istemem. Ne planladı, ne düşündü bilmiyorum” diye konuştu.

MHP’de siyaset yapmayı düşünüp düşünmediği sorusuna karşılık da Türkeş, “Olur, neden olmasın. Sonuçta bizim partimiz MHP’dir, babamın partisidir” yanıtını verdi. 

YORUMLAR 50
  • Çapanoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Babamın Partisi çok komik olmuş :-))
    Cevapla
  • güven 8 yıl önce Şikayet Et
    türkeş kardeşler kurun başka bir parti,Bahçeli'ye kalmayın.
    Cevapla
  • retorik 8 yıl önce Şikayet Et
    Mhp de kafa başka gövde başka çalışıyor.Kafa chp kafası gövde türk-İslam sentezi..Kafa kimin kafası kime hizmet ediyor belli değil.
    Cevapla
  • hakkı doğrusöyler 8 yıl önce Şikayet Et
    merve kavakçıyı meclisten kovarken mhp yuhalarken türkeşin kemikleri sızlamadımı-başörtüsü davasında mhp kendi bayan vekilin başını açıp girdiğinde türkeşin kemikleri sızlamadımı milletine hizmet ederken vatanını hükümetsiz bırakmamak için gayret etmesimi türkeşin kemiklerini sızlattı
    Cevapla
  • atabey 8 yıl önce Şikayet Et
    Babanın partisi değil aslanım ! Türk Milliyetçilerinin partisi .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto