Erdoğan akademisyenlerle ilgili bilgi aldı

YÖK Başkanı Yekta Saraç'la görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriyi imzalayan 1128 akademisyen hakkında bilgi aldı.

Erdoğan akademisyenlerle ilgili bilgi aldı
Erdoğan akademisyenlerle ilgili bilgi aldı
GİRİŞ 20.01.2016 16:13 GÜNCELLEME 20.01.2016 16:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bildiriye imza atan akademisyenlerle ilgili bilgi almak için YÖK Başkanı Yekta Saraç ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YÖK Başkanı Yekta Saraç ile görüşerek, Barış için Akademisyenler İnisiyatifi'nin "Bu suça ortak olmayacağız" bildirisine imza atan akademisyenler hakkında bilgi aldı.

 Akademisyenlerin devlet şiddetini eleştirdiği bildirisine çok ağır ifadelerle tepki gösteren Erdoğan, bugün 19. Muhtarlar Buluşmasında da konuya değinmiş, "Hukuk devletinde kendisine akademisyen diyenlerin suç işleme imtiyazı yoktur'' demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk tepkisinin ardından yaygınlaşan yoğun tepkilere maruz kalan akademisyenler hakkında, bulundukları illerdeki savcılıklar tarafından soruşturmalar başlatılmış, bazı üniversitelerde de haklarında incelemeler yapılmıştı.

YORUMLAR 2
  • hursit dilaver 8 yıl önce Şikayet Et
    o YÖK den bir hayır beklemeyin sayın cumhurbaşkanımız.işi zamana yayıp uzatıp unutturacaklar.ben bunları bilirim.bunların başına bir asker koyun.bakın nasıl anında talimatları yerine getiririrler.sivillerden üstün görüyorlar kendilerini.hani şu sarıklı, çarıklı hiayesi. Hcindoruk bir ara parti kapatılması sırasında. açılı,kapanır canım önemli değil demişti. gayet olagandı. devletde en fazla 4 yıl kalacaklarını düşünürlerdi,hani o demokrasi seçim falan bunlar ona da inanmayıp, bürokrasiye inanırlardı.yıllarca halk tarafından iktidar olmalarına rağmen hala bürokrasi karşısında eziktiler..işte yıllarımızı verdiğimiz APnin kıdemli pir-i fanileri..
    Cevapla
  • kara 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın cumhurbaşkanım...sen çok yaşa...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin dindarlık oranı ortaya çıktı! İşte kişisel sorunlarda sığınılan liman
Fırtına'ya derbide Samsunspor çelmesi!