Başbakan Yıldırım'dan Kabotaj Bayramı mesajı

Başbakan Binali Yıldırım, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başbakan Yıldırım'dan Kabotaj Bayramı mesajı
Başbakan Yıldırım'dan Kabotaj Bayramı mesajı
GİRİŞ 01.07.2016 16:32 GÜNCELLEME 01.07.2016 16:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin, 1 Temmuz 1926'da yürürlüğe giren Kabotaj Kanunu ile kendi karasularında hakimiyet ve istiklalini ilan ettiğini belirten Başbakan Yıldırım, denizcilik sektörünün güçlü altyapısı, modern tersaneleri ve büyüyen deniz ticaret filosuyla her geçen gün büyüyen miktarda ülke ekonomisine katkıda bulunduğunu ifade etti.

Binali Yıldırım, mesajında şunları kaydetti:

"Ülkemizin üç tarafı denizlerle çevrili olan, iki önemli boğazı sınırlarında bulunduran ve kıtaları birbirine bağlayan jeopolitik konumunu denizciliğimiz açısından en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekmektedir. Hükümetimiz, denizciliğimizin daha da gelişmesi ve denizlerimizden sağlanan imkanların artırılması için her türlü desteği sağlamaktadır.

Bu düşüncelerle 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramını kutluyor, denizcilerimize başarılar diliyorum."

YORUMLAR 3
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    denizcilik tamamda, şu yaşımda kabotajın ne olduğunu bilmiyorum Valla? Türkçesi yokmu?
    Cevapla
  • MEMO 7 yıl önce Şikayet Et
    ak parti geçen seçimde tokat yedikten sonra düzelir gibioldu oylarımız verdik görüyorumki gene raydan çıkmaya başladıbu gidişat iyi değil bakıncayanlışalar bayağı birikti yanlış 1-trafik sigortası soygununda halkın yanında değildi 2-et fiyatlarını düzeltemedi 3-osmangazi köprsü ücretleri zengine göre belirlendi halkın kullanımı engellendi ,şimdi düşünüyorum bizim seçtiklerimiz bizemi yoksa başkalarınamı çalışıyor umarım 2. tokatı yemeden kendimize geliriz(dost acı söyler ama doğruyu söyler)
    Cevapla
  • MEMO 7 yıl önce Şikayet Et
    fatih sultan mehmet köprüsü4tl burası onun 3 katı uzunsa 12 tl olmalıydı,aşağıdan geçen gemiden bile pahalı olması düşündürücü ayrıca ortak malımız olan yapıları tüm gelir grupları kullanabilmeli tıpkı boğaz köprülerinde olduğu gibi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık