Kılıçdaroğlu AB'ye resmen yalvardı

Bakırköy'de bir açılışta konuşan Kılıçdaroğlu, Avrupa'ya utanç verici sözlerle mesaj gönderdi. CHP lideri 'bizi cezalandırmayın, biz yüzümüzü hep Batı'ya döndük' dedi.

Kılıçdaroğlu AB'ye resmen yalvardı
Kılıçdaroğlu AB'ye resmen yalvardı
GİRİŞ 26.11.2016 20:33 GÜNCELLEME 26.11.2016 20:36
Bu Habere 386 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Avrupa Birliği üyelerinin tümüne, tüm yöneticilerine seslenmek isterim. Türkiye, Türkiye Cumhuriyeti, öteden beri, kurulduğu tarihten bu yana yüzünü Batı'ya ve uygarlığa dönmüş bir ülkedir. Biz laik, demokratik, sosyal hukuk devletini koşulsuz savunan bir ulusuz. Dolayısıyla bir kişiye kızıp, bir kişinin söylemlerine kızıp, 80 milyonluk bir ülkeye yaptırımlar uygulamayın." dedi.

ADETA YALVARDI: BİZ YÜZÜMÜZÜ HEP BATI'YA DÖNDÜK, BİZİ CEZALANDIRMAYIN

Kılıçdaroğlu, Bakırköy'de belediyenin Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı'nda düzenlediği temel atma töreninde yaptığı konuşmada AB'ye adeta yalvardı.

Türkiye'nin yüzünü hep Batı'ya döndüğünü söyleyen Kılıçdaroğlu, "bizi cezalandırmayın" dedi.

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

"Avrupa Parlamentosu bir karar aldı, Türkiye'nin müzakere sürecini askıya aldı. Önce şunu ifade etmek isterim, bu bir tavsiye kararıdır. Daha sonra komisyonlarda görüşülecek. Avrupa Birliği üyelerinin tümüne, tüm yöneticilerine seslenmek isterim. Türkiye, Türkiye Cumhuriyeti, öteden beri, kurulduğu tarihten bu yana yüzünü Batı'ya ve uygarlığa dönmüş bir ülkedir. Biz laik, demokratik, sosyal hukuk devletini koşulsuz savunan bir ulusuz. Dolayısıyla bir kişiye kızıp, bir kişinin söylemlerine kızıp, 80 milyonluk bir ülkeye yaptırımlar uygulamayın. Bu bir halkı cezalandırmaktır. Biz kendi ülkemizde bu mücadeleyi zaten yapıyoruz. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Birileri Türkiye'yi teslim almak istiyor ama tek bir Cumhuriyet Halk Partili dahi bu ülkeyi bir kişiye asla teslim etmeyecektir.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 386
  • ÇARŞAMBALI 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen sana tabi olan küçük azınlık için konuş geri kalan tarihi şeref dolu olan büyük Türk ulusu için konuşma her seferinde bizi utandırıyorsun yeter artık Türkiye için yapmadığınız kötülük kalmadı.
    Cevapla
  • ali naim 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kk da vatan, millet, bayrak din vicdan,ezan,kuran gibi hassasiyetlerden hiçbirinin olmadığı anlaşılıyor
    Cevapla
  • diyarbekirli 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahtan başbakan yada cumhurbaşkanı deyil. yoksa ülkeyi AB ye teslim etmişti. valla sataram bu ülkeyi ha......
    Cevapla
  • mehmet koç 7 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkenin yüzkaraları biz mülümanız şerefimizle yaşarız kafire uşaklık yapanları vatanına milletine ihanet edenleri bu aziz millet affetmez iki cihanda zelil olurlar
    Cevapla
  • KAYSERİ 38 7 yıl önce Şikayet Et
    chp,oy veren kardeşlerimiz lütfen uyanın.Bu şahsın Büyük TÜRK milletinin bir evladı olabileceğine inanıyorsanız...Lütfen bir daha düşünün.Şahsın ağabeyi bile fikirlerini desteklemiyor.Şu an Chp nerde durduguna bir bakın.Vicdan muhasebesi LÜTFEN......
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP seçmeni uyanmış. 1 Kasımda gereğini zaten yapmıştı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Baldızdan sonra sıra yeğende! CHP'li belediyeden tepki çeken atama
Hamas uyardı: İsrail'in saldırıları müzakereleri boşa çıkaracak