Darbe raporunda dikkat çeken CHP ayrıntısı!

Darbe Komisyonu Başkanı Reşat Petek, bugün açıkladığı raporda FETÖ'nün CHP'ye desteği ile ilgili çarpıcı bir belge paylaştı.

GİRİŞ 26.05.2017 12:00 GÜNCELLEME 26.05.2017 12:03
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

TBMM 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu'nun raporunu açıklayan Reşat Petek, raporda yer alan CHP detayını açıkladı. FETÖ'nün siyasi partilerle ilişkilerini açıklayan Petek, elindeki belgeyi göstererek " Fethullah Gülen'in CHP'ye 5 bin lira bağışta bulunduğu anlaşılıyor" dedi.

CHP'YE 5 BİN LİRA YARDIM

Petek elindeki belgeyi gösterdikten sonra 'Siyasette FETÖ temizliği' eleştirilerine de cevap vererek; "Neden Darbe Araştırma Komisyonu, siyasi ayağıyla ilgili olarak neden rapor koymadı eleştirileri var. Gerçekten FETÖ ile ilgili yaptığımız tespitlerle sadece bir siyasi partiyle irtibatlı olmadığını tespit etmiş oluyoruz. Dönemsel olarak iktidardaki partilerle siyaseti kullanmayı tercih ettikleri anlaşılmaktadır. Fetullah Gülen 15 Mart 1967 yılında bir partiye CHP'ye bir tahsilat makbuzu var, 5 bin lira bağışta bulunduğu anlaşılıyor. " ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 13
  • haso 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP FETÖ nün siyasi uzantısıdır zaten. Askerden memurdan siyasetçi olur mu. Elbette olmaz. Maaşlı insanlar ülke yönetemez. Bakın CHP nin başındakine memur.
    Cevapla
  • Ayhan Kacar 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Davulcu, belge 1967 tarihli, dikkatini çekerim. Bu şimdilik bilinen. 17-25 aralıktan sonra stv ve kanaltürk kanalında yapılan haber destekleri söylemiyorum bile...
    Cevapla
  • ceyda 6 yıl önce Şikayet Et
    Darbenin üç ayağı, İncirlik Üssü, CHP Merkezi ve Ordu.
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Reisim komisyon falan hikaye. Yanlızsın hemde yapayanlızsin mesele bu vesselâm
    Cevapla
  • Komiksiniz. 6 yıl önce Şikayet Et
    Komikmis o zaman gecmise komple bskalim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: Beştepe'deki sürpriz görüşme sona erdi!
MSB duyurdu: Çok sayıda terörist öldürüldü