NATO ve Amerika'ya lanet okudu!

Mayın ve Terör uzmanı Ahmet Zengin son olaylara karşın yaptığı değerlendirmesinde vatandaşa birlik ve beraberlik çağrısı yaparken, NATO ve Amerika'yı da lanetledi.

GİRİŞ 20.10.2011 16:55 GÜNCELLEME 20.10.2011 16:55
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Mayın ve Terör uzmanı Ahmet Zengin PKK terör örgütünün Hakkari Çukurca'da gerçekleştirdiği hain saldırıyı Ülke TV'de M. Mustafa Yıldız'ın sunduğu Öğle Ajansı'nda değerlendirdi.

PKK'nın istediğinin Güneydoğu olmadığını ve burada bizim önümüze Amerika'nın Irak'ı istediği şeklinde senaryo konulduğunu belirten Mayın ve Terör uzmanı Ahmet Zengin sözlerini şöyle sürdürdü;

'Aslında Amerika'nın asıl istediği bu bölücülük faaliyetlerini arttırıp İstanbul ve boğazları istiyor. İstanbul tehlike altındadır. Vatanın tüm toprakları tehdit altındadır. Dünyanın bazı ülkeleri bu teröre destek veriyor. Ermenistan'dan tutun Kıbrıs Rum kesimine, Avrupa'dan tutunda İsrail Amerika'ya kadar herkes destek veriyor. Bu NATO ve Amerika'nın Allah belasını versin lanet olsun bunlara...Bu gün canlar yanıyor, insanlar ölüyor. Vatandaşın sabrı kalmamıştır. Burada herkesin topyekün savaş pozisyonu almalıdır. Birlik ve beraberlik ilan edilmelidir. Ordumuz seferberlik ilan edip ordudan ayrılmış olan kurt adamları geri çağırmalıdır.' dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 11
  • hasan şahin 12 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl terör uzmanı.suç sende değil seni uzman diye tv.lere çıkartanlardadır. ben şunu anladımki özellikle asker kökenli güvenlik ve terör uzmanları!? hiçbirşey bilmiyor.bilmemelerinin nedeni askeri okullarda ve kışlada aldıkları eğitimin tamamen ilkel ırkçı bir eğitim olmasıdır.ahmet zengin bey terör uzmanlığı öyle subaylıkla üçbeş rambo kitapaları okumakla olmuyor.ahmet zengin bey sosyoloji,psikoloji,tarih gibi sosyal bilimlerdeki uzmanlığın nedir yada bu bilimler hakkında kaç kitap okudun.
    Cevapla
  • hasangulten 12 yıl önce Şikayet Et
    doğru söylüyor. Doğru söylüyor,şimdiye kadar Amerika ve Nato nun zararından başka neyini gördük ki. buğün dünya savaşına beaber girip savaştığımız Almanya nasıl büyüdü,biz Amerika ya bağlı olduğumuzdan yerimizde saydık,çünkü bizim Almanya seviyesinde bir ülke olmamız Amerika nın işine gelmiyor. yoksa büyürsek güçlenirsek bizi nasıl kullanıp sömürecekler.
    Cevapla
  • kadir sert 12 yıl önce Şikayet Et
    sülüman. NERDE nerden biliyorsun bu kadar ergenekon hastası adam varken bu memleket hergün şehit vermeye devam eder yalçın küçükte gitmişmi yada 17 şehit verdiğimizde golf turnuvasın da olan ve 36 saat ulaşılamayan komutanda varmı yada ailsiyle scorskyle pikniğe giden komutanda varmı yada yunanistana bilgi satan komutanda varmı bu dediğin komutanlar arasında. ne demek asimetrik olarak askeri yıpratmışlar valla askerin umrunda bile değil 3 5 general alındı diye ve herkes bilirki kimsenin suçu olmadan kimse kimseyi alamaz içeri. işkembeden sallamayın.
    Cevapla
  • Ahmet Kemal 12 yıl önce Şikayet Et
    ben anlamıyorum her tv de bir emekli asker. her programda her kanalda bir emekli asker oturtmuşlar. adam ahkam kesiyor. bol keseden atıp tutanlar mı dersin. halkı kışkırtanlar mı dersin. militarizm pompalayanlar mı dersin. sanki hepsinin göğsünde bir kahramanlık madalyası varda, maceralarını anlatıyorlar.. emekli kamu görevlilerinin basına demeç vermesine yönelik bir yasal düzenleme yapılması elzem olmuş..üniformayı çıkaran tvlere koşuyor kardeşim bu nasıl iş..bakıyorsun milletin ve memleketin hiç bir derdine derman olmayanlar şimdi asılsız kışkırtmalarla insanları sokağa çekme çabasındalar..devletin askeri, polisi, savcısı, hakimi var.. devlete itaat zamanıdır bu gün..yoksa oynanan oyunlar amacına ulaşır..uyanık olmak lazım
    Cevapla
  • Serhat Bayrak 12 yıl önce Şikayet Et
    Temel Harcımızı sağlam atmalıyız. Güçlü olmak için kabile ve belirli bir halk için değil,islam kılıcı,ülke bilinci,şehitlik sevinci ile yola çıkarsak Allah 3 kişiye 100 kişi ile yardım eder.Lakin AB ve yahudi zihniyeti ile onların inanç teamülleri ile yola çıkarsak,Allahın gazabına uğrar,şeytanın oyuncağı oluruz.Bizleri birbirimizle birleştirecek kemalizm ilkeleri ve milliyetçilik değil,ümmet bilincidir.Buradan ahirete bu bilinç ile gitmezsek,hesabını da veremeyiz.Müslüman müslüman ile savaşmaz,küfür ise tek millettir.Müslümanlıkla idare olunan bir yönetim anlayışı olduğu taktirde bu idarenin yıkılması için savaş açanlar ancak kafirlerin ta kendileri olacaktır.Kurtuluş savaşında da bu ruhaniyet vardı ama sonradan bozulduk ve bölük bölük olduk.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık