Prenses etrafındakileri korkuttu!

Prenses Kate Middleton, Kanada’ya yaptıkları seyahatte, kral ve kraliçenin kullandığı treni ziyaret esnasında görevlileri korkuttu.

Prenses etrafındakileri korkuttu!
Prenses etrafındakileri korkuttu!
GİRİŞ 30.09.2016 15:55 GÜNCELLEME 30.09.2016 15:55

İngiltere Cambridge Prensi William ve Prenses Kate Middleton, kanada’ya yaptıkları seyahatte, 60 yıl önce kral ve kraliçenin kullandığı treni ziyaret esnasında cesaretleriyle görevlileri korkuttu.

Cambridge Dükü William ve Düşesi Kate Middleton, Kanada seyahetlerinde yaptıkları tehlikeli yürüyüşle görevlileri tedirgin etti. Çift, 60 yıl önce Kraliçe Elizabeth ve Prens Philip’in kullandığı buharlı treni riskli de olsa ziyaret etti.

Bennett Gölü üzerindeki tahta köprüde yer alan tren istasyonu ziyaretinde Kate Middleton, soğukkanlı bir şekilde rayların yanındaki dar yoldan ilerlerken Prens William da arkasından onu takip etti.  

Prens ve prensesin ani kararla böyle bir maceraya atılmaları, görevlileri kısa süreli paniğe sevk etti. İngiliz kraliyet ailesinin en ünlü çifti, Montana Dağları’nın eşsiz manzarası önünde turlarını tamamladı.

Ray kenarındaki yürüyüş esnasında Prens William’ın büyükanne ve büyükbabasının 1959 yılında seyahat ettiği trenden buhar da verildi. Prens William’ın, eşinin gözüpekliği olmasa, Bennett Gölü üzerindeki dar tahta köprüden geçmeye cesaret edemeyeceği konuşuldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!
Bakanlık duyurdu! Türkiye birinci sırada