Meryem Aybike Sinan'ın Esma ile Yakarış'ı

Haber 7 yazarı Meryem Aybike Sinan'ın Esma ile Yakarış 99 Esma 99 Dua adlı kitabı Nesil Yayınları'ndan çıktı. Eserde, 'En Güzel İsimler'le göğe yükselen yakarışlar var.

Meryem Aybike Sinan'ın Esma ile Yakarış'ı
Meryem Aybike Sinan'ın Esma ile Yakarış'ı
GİRİŞ 28.03.2013 19:05 GÜNCELLEME 28.03.2013 19:08

Allah'ın (cc) isimleri ve lafz-ı celali ile yapılan samimi duaların satır satır işlendiği eser, insanı yoktan var eden varlığın sırrından yola çıkarak hakikate, sulhu selamete ulaşmanın ipuçlarını veriyor.

Kitapta Yüce Mevla'nın 99 ismi, yürekten yakarışlarla ardı ardına sıralanıyor.

İsmi Azam'ın her birinin derin manasına göndermeler yapılan duaların yer aldığı eserin önsözü ve kapak yazısı Sadık Yalsızuçanlar tarafından kaleme alındı:

ESERİN ÖNSÖZÜ

"Alemde Hakkı bilmenin bir düzeyi olan esma talimi, Kur'an'da, Adem'e (aleyhisselam) öğretildiği beyan buyurulan ilahi bir eylemdir. Hak, bu alemde, sıfatlarıyla, isimleriyle ve fiilleriyle tecelli eder. Fiilleriyle tecellisi, olup biten herşeyi Haktan bilmeyi sonuç verir.

Meryem Aybike Hanım'ın bu kitabı, kendi deneyimleri içinden Hakkın isimlerine dair yorumları ihtiva ediyor. Daha öznel ve belirttiğim gibi tecrübeyle sınırlı... Bu yorumlar, bir dua, bir niyaz olarak okunmalıdır. Hz. Mevlana'nın buyurduğu gibi, "Çıkar dağlara giderdik, olmasa Settarlığın..."

Meryem Aybike Hanım'ı bu çabasından ötürü tebrik ediyor, Allah'ın cümlemizi, Kendi aşkıyla ve irfanıyla rızıklandırmasını niyaz ediyorum.

Sadık Yalsızuçanlar"

Kitap ile ilgili teknik bilgi almak ve sipariş şartları için bu linki kullanabilirsiniz

KİTABIN KÜNYESİ

Kitabın adı: Esma ile Yakarış
(99 Esma 99 Dua)

Yazarı: Meryem Aybike Sinan

Yayınevi: Nesil Yayınları

Yayın tarihi: Mart 2013

Sayfa sayısı: 400 sayfa

ISBN: 9786051313740

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas: Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!