23 Nisan’da İzmirliler kitap fuarı’na akın etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın resmi tatil olmasını fırsat bilen İzmirli kitapseverler, Kitap Fuarı’na akın etti.

23 Nisan’da İzmirliler kitap fuarı’na akın etti
23 Nisan’da İzmirliler kitap fuarı’na akın etti
GİRİŞ 24.04.2015 15:54 GÜNCELLEME 24.04.2015 15:54

Aileleri ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını İzmir Kitap Fuarı'nda değerlendiren çocuklar, fuarda hayranı oldukları yazarlarla sohbet etme ve kitaplarını imzalatma fırsatı buldu.

23 Nisan'da altı yazarına imza etkinliği düzenleyen Hayat Yayın Grubu, fuarın en fazla ilgili gören stantları arasında yer aldı.  İbrahim Ünsal, Şehri Madan, Tuncel Altınköprü, Nazlı Aspay Sener,  Zekeriya Efiloğlu ve Melih Tuğtağ'ın imza etkinliğine yoğun ilgi gösteren okurlar, sevdikleri yazarlarla sohbet etme ve fotoğraf çektirme imkânı da buldular.

Özellikle Sessiz Sakin'in Gürültülü Maceraları serisi ile çocukların kalbinde taht kuran yazar Melih Tuğtağ'a genç okurların yoğun ilgisi vardı. Yazarlar fuarda okuyucularıyla buluşarak bol bol imza dağıtmanın mutluluğunu yaşadı.

Kültürpark’ta 26 Nisan tarihine kadar açık kalacak olan 20. Kitap Fuarı’nda, 23 Nisan yoğunluğu hem yayınevlerinin hem de okurların yüzünü güldürdü. Özellikle çocuklar tüm standları dolaştı. Ziyaretçiler fuar nedeniyle uygulanan indirim fırsatlarını değerlendirdi.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas: Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik