FETÖ'nün üst aklı o mu? Çarpıcı B’nai B’rith tezi!

“Üst Akıl” kitabının yazarı Murat Akan, Fethullah Gülen’i kullanan Üst Aklın, Siyonist örgüt “B’nai B’rith” olduğunu söyledi.

FETÖ'nün üst aklı o mu? Çarpıcı B’nai B’rith tezi!
FETÖ'nün üst aklı o mu? Çarpıcı B’nai B’rith tezi!
GİRİŞ 17.03.2017 12:36 GÜNCELLEME 17.03.2017 12:40

Hayat Yayınları’ndan çıkan “Kozmik Karargah” isimli yeni kitabında ilginç bilgilere yer veren Akan, 1843 yılında Amerika’da kurulan ve bugün dünyanın yedi kıtasında ‘loca’ şeklinde örgütlenen Siyonist gizli örgüt ‘B’nai B’rith Teşkilatı’nı belgeleriyle deşifre ediyor.

“Türkiye’de FETÖ örgütlenmesi neyse, dünya genelindeki B’nai B’rith (Ahit’in Çocukları) örgütlenmesi de odur.” diyen yazar,  “Sadece Yahudilerin üye olabildiği bu masonik örgüt, 1. Dünya Savaşı öncesinde İngiltere’yi, şimdi ise Amerika Birleşik Devletleri’ni kullanarak “Üst Akıl” görevini yürütüyor. Kuvvetle muhtemeldir ki, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kastettiği ‘üst akıl’ da bu devletler üstü yapılanmadır. Bugün küresel alanda FETÖ’yü koruyup kollayan, Amerika’da kalmasını sağlayan ve uluslar arası pazarlamasını yapan da aynı örgüttür” dedi.

B’nai B’rith Teşkilatı’nın Fethulah Gülen’i 1990 yılından sonra keşfettiğini söyleyen Araştırmacı-Yazar Murat Akan, Fethullah Gülen’i B’nai B’rith ile İshak Alaton ve Jak Kamhi’nin tanıştırdığını söyledi. İshak Alaton, Üzeyir Garih ve Jak Kamhi ile Fethullah Gülen arasındaki anormal ilişkiye dikkat çeken yazar; “İshak Alaton ve Jak Kamhi B’nai B’rith üyesidir. Fethullah Gülen’i Teşkilatla tanıştıran bu isimler. Ayrıca FETÖ’nün Orta Asya ve Afrika’da okul açmasına kefil olanlar da yine aynı ikili. B’nai B’rith Teşkilatı’nın ‘eğitim’ örgütlenmesi olan ‘Alliance Israelite Universelle’ teşkilatının 1966 yılında İslam coğrafyasını terk etmek zorunda kalmasından sonra, devreye Gülen okulları sokuldu.” dedi.

B’nai B’rith Teşkilatı adına Fethullah Gülen ile ilişkiyi 55 Yahudi lobisinin başkanı olan Leon Levy, ardından da ADL Dış İlişkiler Drektörü Kenneth Jacobson’un kurduğunu belirten Akan, B’nai B’rith Teşkilatı’nın FETÖ ile olan bağlantısını kendisine bağlı Anti Defamation League (ADL) örgütü üzerinden yürüttüğünü belirtti. Dönemin ADL Başkanı Abraham Foxman ile Fethullah Gülen arasında 1997 yılında New Jersey’de yapılan görüşmenin ardından, Gülen Hareketi’nin B’nai B’rith’in kontrolü altına girdiğini belirten Akan, “Fethullah Gülen hareketi de tıpkı Moon ve Opus Dei gibi B’nai B’rith piramidinin “Blue Lodge” dedikleri ‘mavi loca’ saçağını oluşturuyor. B’nai B’rith, Gülen’e ‘Ilımlı İslam’ konulu bir kitap yazdırarak basımını üstlenip tüm dünyaya dağıttı. Gülen’i Papa ile görüştüren de yine bu teşkilattır. Mesela 28 Şubat döneminde Güleni Çevik Bir eliyle bu örgüt kurtardı. B’nai B’rith’in kirli işler kolu ADL’nin Dış İlişkiker Drektörü Kenneth Jacobson, Mart 1998’de Türkiye’ye gelerek önce Çevik Bir ile, sonra da Altunizade’de Fethullah Gülenle görüştü. FETÖ’nün Amerika’dan sonraki ikinci üssü olan Güney Afrika’da örgütlenme önerisini de yine bu örgütten almıştır. Kitabımızda bunu her yönüyle deşifre ettik” dedi.

FETÖ EĞİTİM ÖRGÜTLENMESİ ALLİANCE’IN KOPYASI

FETÖ’nün eğitimdeki örgütlenme modelini Siyonist örgüt B’nai B’rith Teşkilatı’nın Osmanlı’daki kolu olan Alliance’dan kopyaladığını vurgulayan Murat Akan, söz konusu okulların 1966’larda İslam coğrafyasından çekilmesinden sonra, yerine FETÖ eğitim yapılanmasının ikame edildiğini söyledi. Alliance örgütlenmesi ile FETÖ eğitim örgütlenmesinin birebir aynı olduğunu vurgulayan Akan, Alliance okullarında okuyan öğrencilere de “şakird” denildiğini belirtti. Sözde sadece Yahudi çocuklarının okuması için kurulan Alliance okullarının, bu kuralını sadece Müslüman öğrenciler için bozduğunu belirten Akan; “Söz konusu okullara Müslüman çocuklarını da aldılar. Niye? Okutup kadı, zaptiye, öğretmen, asker ve hatta cumhurbaşkanı yaparak devleti ele geçirmek istediler. Nitekim başarılı da oldular. Sultan Abdulhamid Alliance tehlikesini fark edip Müslüman çocukların bu okullara gitmesini yasakladığı için hedef haline geldi. Sultan Abdulhamid’i darbeyle tahttan indiren Mahmut Şevket Paşa, Alliance okullarında eğitim görmüştü. Yine İttihat ve Terakki’nin beyni Emmanuel Carasso, İttihatçıların ideologlarından ‘Feylesof’ lakaplı Rıza Tevfik ve 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar da bu okullarda yetişmiştir” dedi.

1862 yılından itibaren Osmanlı coğrafyasının önemli vilayetlerini bir ahtapot gibi saran Alliance okullarında yaklaşık 1.5 milyondan fazla kişinin eğitim gördüğünü vurgulayan Araştırmacı-Yazar Murat Akan, “Bugün B’nai B’rith örgütlenmesinin olduğu hemen tüm ülkelerde FETÖ eğitim ağını da görmek mümkün. Dün Alliance okulları Osmanlı coğrafyasının hangi bölgelerinde örgütlenmişse, bugün FETÖ’nün yurt dışında örgütlendiği yerlere baktığınızda aynı bölgelerde örgütlendiğini göreceksiniz” diye konuştu.  Alliance teşkilatının da tıpkı FETÖ gibi ‘eğitim’ şemsiyesi altında örgütlendiğini, Ancak daha sonra politik Siyonizm’i benimseyerek İsrail’i kurduğunun altını çizen Akan, “Alliance teşkilatı da ‘bağış’ adı altında ‘himmet’ topluyordu. Okutup iş sahibi yaptığı üyelerinden ‘aidat’ adı altında ‘bağış’ alıyordu. Mesela Alliance’daki “bağışın” yerini FETÖ’de “himmet”, merkez ve yerel komitelerin yerini “Mütevelli heyetleri” ve komite başkanlarının yerini de ‘imamlar’ alıyordu”

FETÖ’NÜN GÜNEY AFRİKA SIRRI

Haftaya raflardaki yerini alacak olan Murat Akan’ın “Kozmik Karargah” isimli kitabına göre, Fethullah Gülen’in Amerika’dan sonraki üssü olan Güney Afrika’da örgütlenmesinin de özel bir anlamı var. FETÖ’nün bu coğrafyada örgütlenme önerisinin B’nai B’rith Teşkilatı’ndan geldiğini belirten Akan; “İlginçtir, Fethullah Gülen’in Güney Afrika’ya olan aşkı, tam da İsrail’in Güney Afrika Cumhuriyeti ile 2006 yılında yapmış olduğu en kapsamlı gizli askeri anlaşmalar sonrasına denk geliyor. G. Afrika Cumhuriyeti nüfusunun sadece 1.5’i Müslüman. FETÖ buraya İslamiyet’i yaymak için değil, Güney Afrika halkına İsrail’i sevdirmek ve İsrail yanlısı bürokrat yetiştirmek için orada örgütlendi. Mesela FETÖ Güney Afrika’da kendine üs olarak Johannesburg’u seçti. Niye? Baktığınızda B’nai B’rith Teşkilatı’nın Güney Afrika Büyük Bölge Locası Johannesburg’da. B’nai B’rith’in bu ülke ile gizli ilişkileri var. FBI’ın 1993 yılında B’nai B’rith’e bağlı ADL binalarına yapmış olduğu baskınlarda bu ilişkinin tüm belgeleri ortaya çıktı. Hepsi kitabımızda mevcut” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyada ilk 10'a girdiler! En güçlü ordu sıralamasında Türkiye sıralama atladı...
Dünya Bankası’ndan Kanal İstanbul açıklaması: Yer almıyor