TÜRKMEP'in dödüncüsü Girne'de yapılıyor

Türk Dili Konuşan Ülkeler ve Topluluklar Medya Forumu'nun (TÜRKMEP) dördüncüsü KKTC'nin Girne şehrinde yapılacak.

TÜRKMEP'in dödüncüsü Girne'de yapılıyor
TÜRKMEP'in dödüncüsü Girne'de yapılıyor
GİRİŞ 15.11.2014 11:39 GÜNCELLEME 15.11.2014 11:39

Birincisi, Türkiye- Ankara’da, İkincisi Azerbaycan –Bakü’de ve Üçüncüsü Kırgızistan-Bişkek’te gerçekleştirilen Türk Dili Konuşan Ülkeler ve Topluluklar Medya Forumu'nun (TÜRKMEP) dördüncüsü 16, 17 Kasım tarihlerinde Girne'de Acapulco Otel ve Konferans Merkezinde yapılacak.

Her yıl bir üye ülkenin ev sahipliğini ve başkanlığını yaptığı Türk Dili Konuşan Ülkeler ve Topluluklar Medya Forumu'nun Üçüncü toplantısında, 2014 yılı toplantısının ev sahibi KKTC ve Dönem Başkanının, Prof. Dr. Ata Atun olması oybirliği ile kabul edildi.

TÜRK DİLİ KONUŞAN ÜLKELER KATILIYOR

Türk Dili Konuşan Ülkeler ve Topluluklar IV. Medya Forumuna, KKTC, Türkiye, Kırgızistan, Azerbaycan, Kazakistan, Bulgaristan, Makedonya, Batı Trakya, Gagauz Yeri, Kırım, Kerkük, Başkurdistan Özerk Cumhuriyeti, Dağıstan Özerk Cumhuriyeti, Hakasya Özerk Cumhuriyeti, Kabardin-Balkar Özerk Cumhuriyeti, Karaçay-Çerkes Özerk Cumhuriyeti, Tataristan Özerk Cumhuriyeti, Saha-Yakut Özerk Cumhuriyeti ve Tuva Özerk Cumhuriyeti’nden platforma üye gazeteci, akademisyen, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılacak. 

Halkın katılımına açık olan Türk Dili Konuşan Ülkeler ve Topluluklar Medya Forumu, 16 Kasım Pazar günü Acapulco Otel ve Konferans Merkezinde 4 ayrı oturumla devam edecek.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe