Çatının çöküşünü en iyi anlatan karikatür

Seçim sonrası hazırlanan caps ve karikatürler internette paylaşım rekorları kırıyor.

Çatının çöküşünü en iyi anlatan karikatür
Çatının çöküşünü en iyi anlatan karikatür
GİRİŞ 11.08.2014 10:24 GÜNCELLEME 11.08.2014 19:20
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Köşk seçimlerinin geride kalıp Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığını kazanmasının ardından CHP ve MHP'nin çatı aday formülü de çökmüş oldu. İnternette seçimin ardından yapılan hemen her yorumda MHP ve CHP'ye gelen eleştiriler büyük bir espri malzemesi olurken, hazırlanan karikatür ve caps'ler de paylaşım rekorları kırdı. 

Bu kez ilgi çekici karikatürlerden biri Posta'dan geldi. Gazetenin karikatüristi Turgay Tüysüz, Devlet Bahçeli ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir çatıya çıkarak intihar etmek üzere olduklarını resmetti. 

İşte o karikatür:

 

YORUMLAR 9
  • ferhad dag 9 yıl önce Şikayet Et
    Adamların hiç olmazsa o kadarnı akılları yattı. Bu kadarınada doğrusu bravo.. Tek tek seçime gitselerdi, kaybetmekten teker teker sorumlu tutulacaklardı, çatıda değilde aşağıda birbirlerini önden buyur edeceklerdi çatıya çıkıp atlamak için. Önceden buluşamadığımız çatıya çıkalımda orada buluşalım ve hep birlikte atlamayı tercih edeceklerdi. Şimdi ise polemiğe imkan var hiç olmasa: Sen vazifeni iyi yapamadım, yok sen yanlış adayı tercih ettirdin vıdı vıdı vıdı. Artık atlayında millet kurtulsun: Bir fıkra: Osman Bölükbaş ile İnönü uçakta seyirdeyken, beraber uçan İsmet'in torunu Osman amcasından rica eder: ''Osman amca, bana bozuk para verde aşağıya atayım''. Osman Bölükbaş hemen cevabı yapıştırır ''Kızım, amcan İnönü'yü atsakta bütün millet sevinse daha iyi olmazmı?''. Şunlar artık şu çatıdan atlasalarda bütün millet sevinse !
    Cevapla
  • ÖZGÜR KELEŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    seçim. s.aleyküm eğer biz gevşemeyip üzülmezsek,samimi olup,çok çalışıp dua edersek ülkemizde RABBİMİZ,in inayeti ile çok daha güzel günler göreceğiz.EĞER İNANIYORSAK MÜMİNLER OLARAK DÜNYADA İNŞALLAH MUTLAKA GALİP GELECEĞİZ.
    Cevapla
  • mehmet şerif yüksel 9 yıl önce Şikayet Et
    rahmetli azer bülbülün şarkısında dediği gibi. Zorunamı Gitti Gardaş Zoruna Bilemez ki İnsan Çıkar Yarına Sen Yinede Sarıl Umutlarına demişti sarkısında siz umutlarınıza sarılmayın birbirinize sarılın 14 nüz bir araya geldiniz ancak %38 aldınız sarılmasanız sonunuz belli
    Cevapla
  • A.Kerim ÜREK 9 yıl önce Şikayet Et
    eeevet kazandık. şu anda sadece kahkaha atıyorum,hahaaaaaa
    Cevapla
  • hakan aslan 9 yıl önce Şikayet Et
    iki kişiden biri. iki kişiden biri erdoğana oy verdi. sizce bahçeli mi kılıçdaroğlu mu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?