Radyo Esenler iki yarışmada da finalde

Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde yayın hayatına başlayan Radyo Esenler, radyo ödülleri organizasyonlarında takdir görmeye devam ediyor.

Radyo Esenler iki yarışmada da finalde
Radyo Esenler iki yarışmada da finalde
GİRİŞ 26.01.2017 16:08 GÜNCELLEME 26.01.2017 16:08

Radyo Esenler, Fatih Belediyesi tarafından düzenlenen "5. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri"nde ve Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen "3. Radyo Akademi Ödülleri"nde "Yılın En İyi İnternet Radyosu" kategorisinde birincilik için yarışacak.

İLKELİ BİR RADYO

21 Aralık 2015 tarihinde yayın hayatına başlayan Radyo Esenler, birbirinden farklı ve özel programlarla dinleyenlerine ulaşmaya devam ediyor. 24 saat yayın yapan Radyo Esenler, Esenler'de eğitim gören öğrencileri kendi bünyesinde yetiştirerek bir radyo okulu olmayı amaçlıyor. Dünyadan ve Türkiye'den gelişmelerin yer aldığı haber bültenlerini de dinleyicisine ulaştıran Radyo Esenler, başarılarıyla aday gösterildiği kategorilerde ilkeli bir radyo olmasıyla da dikkat çekiyor.  

İKİ YARIŞMADA BİRİNCİLİK İÇİN YARIŞIYOR

Fatih Belediyesi tarafından çeşitli kategorilerde yılın en iyi radyosu radyocusu ve programını ödüllendirmek üzere düzenlenen "5. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri"nde ön eleme tamamlandı. Ön elemede toplam 1 milyon 871 bin 987 oy kullanılan yarışmada, Radyo Esenler "Yılın En İyi İnternet Radyosu" kategorisinde finale kaldı. Radyo dinleyicileri, yarışma için açılan "www.sihirlimikrofon.org" internet adresinden kategori birincilerini belirlemek üzere 7 Şubat'a kadar oylarını kullanmaya devam edebilecek. Kategorilerde birinci olanlar ödüllerini, 9 Şubat'ta Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde yapılacak törenle alacak.

Beykoz Belediyesi'nin düzenlediği "Radyo Akademi Ödülleri" için1 Şubat'a kadar "www.radyoakademiodulleri.com" internet adresinden oy kullanılabilecek yarışmanın sonuçları ise, 10 Şubat'ta CRR'de yapılacak ödül töreniyle belli olacak. 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto