Savaşçı 38. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Savaşçı 37. son bölüm özeti!

Fox TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Savaşçı 38. son bölümü ekranlara geldi. Son bölümünde gerilim, aksiyon ve heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı sorgusu hız kesmeden başlatıldı. Peki, izleyicisinin heyecanla beklediği Savaşçı 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 38. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Savaşçı 37. son bölüm özeti!
Savaşçı 38. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Savaşçı 37. son bölüm özeti!
GİRİŞ 26.03.2018 16:20 GÜNCELLEME 26.03.2018 16:20

Kılıç Timi'nin vatan, millet ve bayrak uğrunda amansız mücadelelerini ve büyük kahramanlıklarını konu edinen Savaşçı 38. son bölümü 25 Mart Pazar akşamı izleyici kitlesini ağırladı. Savaşçı yeni bölüm fragmanı öncesi izleyicisinin karşısına geçen son bölümde; Albay Kopuz tarafından Kılıç Timi ekibinin yarısının şehit düştüğü haberinin verilmesi, damga vuran ve çok konuşulan sahneler arasındaki yerini aldı. Yürekleri dağlayan bu olay karşısında, yaşadığı dayanılmaz acıdan kendini kaybeden Serdar ise ekip arkadaşlarının engellemelerine rağmen geri dönüşü olmayan bir yola girmek üzeredir. Öte yandan Albay Kopuz ve General'in, alçak terör örgütü Kuzgun ve Cortes'in sonunu getirebilmek adına büyük planını hazırlayarak devreye soktukları son bölümün arkasından yeni bölüm fragmanı araştırmalarına geçildi. Peki, Savaşçı 37. son bölümün yayınlanmasıyla birlikte Savaşçı 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SAVAŞÇI 38. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın oturduğu Savaşçı 38. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Evlatlarının şehit haberini vererek, hayatının en zor görevini yerine getiren Kopuz Albay şimdi daha büyük bir sınavla karşı karşıyadır. Kılıç Timi’nin öfkesi dinecek gibi değildir ve Albay, Serdar’ın beklenmeyen tepkisi karşısında soğukkanlılığını korumaya çalışır. Yüzbaşı Kağan, Yüzbaşı Haydar ve Astsubay Bayram’ın şehit oluşunu kabullenemeyen Serdar geri dönülmez bir yola girmek üzeredir. Selver ve Yıldız onu durdurmaya çalışsa da Serdar aklına koyduğunu yapacaktır.

Bu arada Kuzgun ve Cortes bir yandan şehit haberlerinin keyfini çıkarırken diğer yandan da provokasyon çalışmalarına hız verirler. Fakat işler sandıkları kadar kolay ilerlemez. Çünkü Albay Kopuz ve General’in yaptığı büyük plan çoktan devreye girmiştir. Hiç beklemedikleri bir hamleyle karşı karşıya kalan Kuzgun ve Cortes için şimdi sonun başlangıcıdır artık.

SAVAŞÇI 38. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin üstlendiği Savaşçı 38. yeni bölümüyle 1 Nisan Pazar günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

savaşçı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak