Diriliş Ertuğrul 120.bölüm (son bölümü) izle

Yeni bölümü merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 120.bölümü adeta nefes kesti. Yine heyecan dolu bir bölüm olacak Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey ve oğlu Osman ölecek mi? İşte Noyan'ın hain planı ve tüm detayları...

Diriliş Ertuğrul 120.bölüm (son bölümü) izle
Diriliş Ertuğrul 120.bölüm (son bölümü) izle
GİRİŞ 01.06.2018 10:45 GÜNCELLEME 01.06.2018 10:45
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle yine nefes kesti. Sezon finaline çok kısa bir süre kala heyecan dolu sahnelerin yaşandığı Diriliş Ertuğrul 120.bölüm izleyici ile buluştu. Peki Diriliş'in yeni bölümünde neler yaşandı? Noyan ile savaşa giren ve tutsak düşen Ertuğrul Bey öldü mü? "Soyum er yada geç senden bunun intikamını alacaktır Noyan" diyen Ertuğul Bey büyük bir çıkmazın içine giriyor. İşte dizinin yeni bölüm özeti ve detayları...

Diriliş Ertuğrul 120.bölümü izlemek için tıklayınız

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 120.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

 

Ertuğrul ve Noyan, vazife için birlikte yola çıkmak zorunda kalmışlardı. Bu yolculukta onlara tuzak kuran Romanos’un cezası, Ertuğrul tarafından kesilmişti. Vuruşmada yara alan Bamsı ise, bir müddet sonra iyileşmiş ve yola Ertuğrul Bey’le devam etmişti.

Sugay Hatun kaçırılmış ancak bir müddet sonra Günalp onu kurtarmayı başarmıştı. Almıla da bu meselede yardımcı olmuş ve bu sayede güven kazanmıştı. Ertuğrul, Moğol Han’ı Ögeday’ın karşısına çıkmış ve Ögeday’ın ona tabi olma isteğini kabul etmişti. Bunu hiç beklemeyen Noyan, oldukça şaşırmıştı. 

Ögeday Han kimdir? Gerçek tarihte nasıl ölmüştür? Hayatı...

Ögeday Han, kendisine tabi olan Ertuğrul Bey’e nasıl bir teklif yapacak? Ertuğrul, Ögeday’a tabi olduktan sonra nasıl bir yol izleyecek? Tüm bunlar yaşanırken nasıl bir haber gelecek? Almıla’nın hain planları nereye varacak?

Günalp, Moğol casuslarını açığa çıkarabilmek için ne yapacak? Ertuğrul’un Ögeday’a tabi olmayı kabul ettikten sonraki hamlesi ne olacak?  

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 120.BÖLÜM 2.FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDEN TAHMİNLER...

Ertuğrul Bey ile Ögeday anlaşma yapmıştır ve yanından güzel bir şekilde ayrılmıştır. Bu anlaşmanın iki sebebi vardır. Birincisi Ertuğrul oradan sağ sağlım çıkmak için anlamıştır. İkincisi ise Sultan Gıyaseddin ile Ertuğrul Bey Ögeday'a plan kurmuşlardır. Ögeday ise Ertuğrul Bey gibi büyük bir savaşçıyı yanında görmek ister.

Turgut Alp, Almıla hatunun Noyan'ın kardeşi olduğunu öğrenmiştir. Almıla gözünü Ertuğrul Bey'in çocuklarına dikmiş ve öldürmeye niyetlenmiştir. Fakat Sugay hatun buna engel olacaktır ve Almıla'yı esir tutacaktır.

Noyan, Ertuğrul Bey'in Almıya'yı öldüreceğini öğrenerek ona engel olmaya çalışacaktır. Ertuğrul Bey yakalanmıştır fakat Ögeday ile anlaştığı için hemde Selçuklu Devleti'nin elcisi olarak geldiği için ona zarar verilmeyecektir. Ya bırakılacak ya da Almıla ile takas yapılacaktır.

"Soyum er yada geç senden bunun intikamını alacaktır Noyan" diyen Ertuğul Bey büyük bir çıkmazın içine girse de sonunda Noyan'dan intikam alınacaktır.

YORUMLAR 9
  • Talip 5 yıl önce Şikayet Et
    Off sıktı artık iki de bir aynı senaryolar aynı hikayeler, bu fragmanı izlediğim iyi oldu akşam bölümü izlemeyeceğim. Milleti enayi yerine koymayın doğru düzgün bölüm yapın. Sıktınız artık hakikaten kabak tadı verdi dizi
    Cevapla
  • diriliş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar da zalimlik olmaz. Almıla resmen Osman 'ın boğazını sıkıyor, dizi senaristleri ne içiyor iyice kafayı bulmuşlar.
    Cevapla
  • Afacan38 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar saçmalamayın ertuğrul ölmeyecek ertuğrul daha söğüt e yerleşecek daha söğüt u fet edecek hic mi okumuyorsunuz seyrettiğiniz dizinin tarihçesini alnıma hatunla takas edilecek saygilar
    Cevapla
  • kerem 5 yıl önce Şikayet Et
    diziyi yapan yapımcının tarih ile uzaktan yakından alakası yok. tarih kitaplarının hiç birinde böyle uydurulmuş olaylar yaşanmamış. sanırım mehmet bozdağ su içerken bile şarhoş oluyor. tarihi bilen aklı başında olan eğitimcilerimizin bu kendini bilmez mehmet bozdağ denen kişiyi iyice bilgilendirmeleri gerekmektedir. zira toplum yanlış olarak bilgilendiriliyor ve reyting uğruna uydurulmuş sahneler çekiliyor. çok yazık.
    Cevapla
  • byrm 5 yıl önce Şikayet Et
    filim yapımcıları kendileri esir düşürmesinler kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...