Kızım 33.bölüm 2.fragmanı: Mutluluğunu anında yerle bir eden tatsız olay!

Kızım 32.son bölümde; Cemal'in ustalıkla hazırladığı komplo sayesinde Reşat belasını başından atmayı başaran Demir, Candan'la romantik bir sürpriz ve duygu dolu sözler eşliğinde evlilik teklifi gerçekleştirdi. Kızım son bölümde; Yılların acısını çıkaran Cemal bir kez daha özel bir jestte bulunarak hem Demir'e hem de Cemal'a iş bularak desteğini asla eksik etmedi. Kızım 33.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 24.05.2019 23:53 GÜNCELLEME 24.05.2019 23:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarında 17 Mayıs Cuma tarihinde yayınlanan Kızım 32.son bölümde; Reşat'ı alt ederek hem yaptıklarını yanına kar bırakmamak hem de bir an evvel kızına ve eşine kavuşmak isteyen Demir, Cemal ile beraber her türlü riske ve tehlikeye aldırış etmeksizin vurucu planını devreye soktu. Kızım son bölümde; Cemal, Demir'e hayatı boyunca unutamayacağı bir güzellik yaparak iş bitiriciliğini konuşturup, polis ekipleri mekana baskın düzenlediği esnada açık artırmada satışa sunulan mücevheri Reşat'ın cebine gizlice yerleştirerek yakalanmasını sağladı. Diğer taraftan Uğur ve Candan ise cinayete kurban gittiği zannettiği Demir'in aslında hayatta olduğunu son anda öğrenmeleriyle beraber neye uğradığını şaşırıp duyduklarının etkisinde uzunca bir süre kalırken, Demir ise Cemal'in desteği sayesinde eve tekrardan dönüp herkesin yüreğine su serpti. Bununla birlikte yaşadıkları korkunç olay sayesinde birbirlerinin kıymetini anlayan ve şimdiye kadar belli etmedikleri tüm duyguları açığa çıkaran Demir-Candan aşklarını doludizgin yaşamaya başlarken, sevdiği kadına özel olduğunu hissettirecek unutulmaz ve etkileyici bir sürpriz hazırlayan Demir ise tüm samimiyetiyle evlilik teklifi gerçekleştirmesinin ardından Kızım 33.bölüm fragmanı bekleniyor. Candan'a aşk itirafında bulunan Murat, onun aslında Demir'i sevdiğini ve kendisine karşı duygusal anlamda hiçbir şey hissetmediği öğrenmesiyle beraber intikamını almak için çalıştığı yerin geçici bir süre kapatılarak mühürlenmesine neden olmasının akabinde Kızım 33.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KIZIM 33.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kızım son bölümün arkasından gelecek hafta TV8 ekranına gelecek bölüme dair en son gelişmeleri, ayrıntıları ve ipuçlarını öğrenmek adına araştırmalara derinlik kazandırıldı. Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu, yapımcılığında Fatih Aksoy'un bulunduğu; senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un üstlendiği, Med Yapım farkıyla TV8'de seyircisini ağırlayan Kızım 33.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

 

KIZIM 33.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda Beren Gökyıldız (Öykü Tekin), Leyla Lydia Tuğutlu (Candan Hoşgör) ve Buğra Gülsoy (Demir Göktürk), Serhat Teoman (Cemal Eröz), Sinem Ünsal (Sevgi Günay), Tugay Mercan (Uğur Adıgüzel) ve Suna Selen (Müfide Adıgüzel), İhsan İlhan (Jilet) gibi isimlerin yer aldığı Kızım 33.bölümüyle 24 Mayıs Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 2
  • hatice 4 yıl önce Şikayet Et
    kizim benim eennnn cooook sevdiyim dizi umarim hiiiic bitmez
    Cevapla
  • sevimnaz 4 yıl önce Şikayet Et
    süper beni mutlu etti
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...