Mehmet Bozdağ'dan heyecanlandıran Diriliş Ertuğrul paylaşımı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcılığını ve senaristliğini yapan Mehmet Bozdağ sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Dizinin başlangıç sürecini paylaşan Bozdağ, izleyicileri heyecanlandırdı.

GİRİŞ 26.06.2019 09:32 GÜNCELLEME 26.06.2019 09:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul'un 5 sezon reyting rekorları kırmasının ardından devam dizisi olarak ekranlara gelecek Diriliş Osman merakla bekleniyor. Başrolünde Osman Gazi'yi Burak Özçivit'in oynayacağı Diriliş Osman özellikle savaş sahneleriyle dikkatleri üzerine çekecek. 

 

 

TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcılığını ve senaristliğini yapan Mehmet Bozdağ ise resmi sosyal medya hesabından dizi hakkında heyecanlandıran paylaşımda bulundu.

Her şey böyle başlamıştı

 

 

Böyle devam etti

Birçok macera yaşandı

Böyle bitti

DİRİLİŞ OSMAN HANGİ KANALDA OLACAK?

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın yapacağı Diriliş Osman dizisi 5 sezondur devam eden Diriliş Ertuğrul dizisi gibi TRT 1 ekranlarda yerini alacak.

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Osman 1.sezonu başlangıç tarihi ile ilgili yapımcı şirketten bir açıklama gelmezken geçtiğimiz sene olduğu gibi 2019'un Eylül - Ekim aylarında başlaması bekleniyor. Diriliş Osman 1.bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin detayından izleyebilirsiniz.

YORUMLAR 3
  • BeYzAdE 4 yıl önce Şikayet Et
    Engin Altan DÜZYATAN işini o kadar iyi yaptı ki, Burak ÖZÇİVİT'in işi çok zor olacak.. Zira beklenti çok yüksek..
    Cevapla
  • Taner GÜN 4 yıl önce Şikayet Et
    son 15 bölümü malkaçoğlu cüneyti geçti gitti saçma sapan seneryolar çizgi film gibi oldu. oyuncular iyi fakat senaristler çok kötü.. Her türk doğuştan bizan diline biliyor her bizanslı moğul türk dilini biliyor saçmalıklar burdan tütüyor senarist ler paranın peşinde oldukları için bize yediriyorlar bu sahneleri
    Cevapla
  • deli esnaf 4 yıl önce Şikayet Et
    kuruluş osman daha iyi bir isim olur. Yetkililerin dikkatine. Diriliş ismi vizyonunu tamamladı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto