Afili Aşk 15.bölüm fragmanında işlerin rengi işte şimdi değişmeye başladı!

Yayın hayatına giriş yaptığı ilk günden itibaren her yaştan izleyicisinin sempatisini toplayan Afili Aşk 14.son bölümde; Geçirdiği yüreği ağza getiren kalp krizi sonucunda doktordan Muhsin babanın hafızasını kaybettiğini öğrenen Ayşe ve Kerem her an her saniye diken üstündedir. Afili Aşk son bölümde; Şirketi ziyarete gelen denetmenin güzelliğini ve Kerem’e olan ilgisini fark eden Ayşe, kıskançlık duygusunu bir türlü kontrol altına alamaması geceye damgasını vurdu. Peki, Afili Aşk 15.bölüm fragmanı duyuruldu mu?

GİRİŞ 25.09.2019 22:27 GÜNCELLEME 25.09.2019 22:27

Kanal D ekranlarında 18 Eylül Çarşamba tarihinde yayınlanan Afili Aşk 14.son bölümde; Muammer’den Ayşe ve Kerem’in evliliğinin en başından sonuna kadar bir yalandan ibaret olduğu gerçeğiyle yüzleşen Muhsin babanın duyduklarının etkisiyle fenalaşıp apar topar hastaneye kaldırılması yürekleri ağza getirdi. Afili Aşk son bölümde; Hiç vakit kaybetmeden hastaneye yatırılan Muhsin için neyse ki korkulan bir durum yaşanmayarak sağlığına yeniden kavuşması Ayşe ve Kerem’in derin bir nefes almasını sağlarken, hiç hesapta olmayan bir şekilde yeni bir krizle daha karşı karşıya kalıp büyük bir imtihandan geçmeleri sahne oldu. Muhsin’in oğlunun ve kızı gibi benimsediği Ayşe’nin ilişkisinin aslında sahte olduğu kısmını hatırlamazken, Ayşe ve Kerem ise her an öğrendiği gerçeği yeniden hatırlayacak olması korkusuyla boğuşmalarının ardından Afili Aşk 15.bölüm fragmanı bekleniyor. İkili, Muhsin Baba her kendilerine seslendiği vakit hafızasının yerine gelebileceği paniğini yaşarken diğer taraftan da şirkete fiziksel açıdan göze hitap eden bir denetmenin gelmesiyle Ayşe’nin kıskançlık duygusunun ne yaparsa yapsın önüne geçememesinin akabinde Afili Aşk 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sırma adında şirketi ziyaret eden denetmenin Kerem’le yakından ilgilendiğini ve Kerem’in de bu yaklaşımına kayıtsız kalmadığına gözleriyle şahit olan Ayşe’nin gece ansızın şirkete baskın yapmasının sahne olduğu diziye dair en son gelişmelere haberimiz üzerinden kolaylıkla erişebilirsiniz.

 

 

AFİLİ AŞK 15.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ARC Fim farkıyla Kanal D ekranlarına her Çarşamba akşamı taşınan Afili Aşk 15.bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından yayınlandı. Diziyle alakalı en son gelişmeleri yakından öğrenmek istiyorsanız haberimizi takipte kalmaya devam edin…

AFİLİ AŞK 15.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin üstlendiği, yapımcılığında ise Fatih Enes Ömeroğlu'nun yer aldığı ve senaryosunda ise İlker Arslan, Barış Erdoğan, Okşan Tavaslıoğlu ve Kübra Sülün imzasını taşıyan Afili Aşk 13.bölümüyle 25 Eylül tarihinde saat 20:00'da Kanal D ekranlarında sürprizlerle dolu sahneleriyle seyircisinin karşısına geçecek.

afili aşk 15.bölüm fragmanı

AFİLİ AŞK OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Kanal D ekranlarında seyircisini hem güldürüp eğlendiren hem de romantik sahneleriyle müptelası haline getiren Afili Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda; Çağlar Ertuğrul (Kerem Yiğiter), Altan Erkekli (Muhsin Yiğiter), Serkay Tütüncü (Volkan Çekerek), Burcu Özberk (Ayşe Özkayalı), Güzide Arslan (Gonca Durmaz), Benian Dönmez (Melahat Özkayalı), Zeynep Tuğçe Bayat (Ceyda Aran) ve Taner Rumeli (Rıza Özkayalı) gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimler yer almaktadır.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Afili Aşk son bölümde; Muhsin'in yorgun kalbi, Kerem ve Ayşe’nin sahte evliliklerini duymaya dayanamaz. Muhsin’in kalp krizi tüm ailede korku yaratır. Kerem ve Ayşe olayın üzüntüsü ve pişmanlığını yaşar. Muhsin uyandığında ise büyük korkulu bir bekleyiş başlar. Kerem ve Ayşe bunun hesabını Muhsin’e nasıl verecektir?

Oynadıkları oyunun sonuçlarıyla yüzleşebilecekler midir?Modamu’da ise dengeler değişmeye başlar. Yeni ortaklar şirkete güzel ve disiplinli bir denetmen yollarlar. Kerem’le yan yana çalışacak olan kadın hem şirkette hem de Kerem ve Ayşe arasında krizlere sebep olacaktır.

AFİLİ AŞK DİZİSİYLE İLGİLİ EN SON GELİŞMELER...

Kanal D’nin; yapımını ARC Film, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği dizisi Afili Aşk, dün akşam (18 Eylül) yayınlanan 14’üncü bölümüyle reytinglerde yine zirvede yer aldı.

Ekrana geldiği günden bu yana ilgiyle izlenen Afili Aşk, tüm kişilerde 6,94 reyting ve 20,02 izlenme payı; AB’de 6,79 reyting ve 20,22 izlenme payı, 20+ABC1’de 6,83 reyting ve 18,70 izlenme payı alarak 100 program arasında günün en çok izlenen yapımı oldu.

Serdar Gözelekli'nin yönetmen koltuğunda yer aldığı dizinin şirket sahnelerinin çekimlerinin İstanbul Sarıyer'de bulunan İTÜ Teknokent'te yapıldığı söyleniyor. Muhsin Yiğiter karakterinin boğaz manzaralı villası ise Kanlıca'da bulunuyor. Afili Aşk dizisinin diğer sahnelerinin çekimleri de yine bu semtler civarında bulunan Beykoz, Maslak gibi semtlerde gerçekleştiriliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar