Nuray Mert canlı yayında çıldırdı VİDEO

NTV'de 'Basın Odası' programı dün akşam hararetli bir tartışmaya sahne oldu. Mustafa Karaalioğlu'nun iddiasına sinirlenen Nuray Mert, program moderatörü Ruşen Çakır'a zor anlar yaşattı..

GİRİŞ 10.02.2010 01:25 GÜNCELLEME 10.02.2010 01:25
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Son olarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 'Bu Meclis yeni anayasa için fırsatı kaybetti' açıklamasından sonra gündeme oturan mevcut Meclis'in yeni bir anayasa yapıp-yapamayacağı tartışması programa damgasını vurdu..

'Kurucu meclis tartışmaları darbe taraftarlarının işidir' diyen Mustafa Karaloğlu sözlerini sürdürürken Nuray Mert araya girmek istedi ve olanlar oldu..

Mert, Karaalioğlu konuşurken, programın moderatörü Ruşen Çakır'dan müdahalede bulunmasını isterken Ruşen Çakır zor anlar yaşadı..

İŞTE PROGRAMIN O BÖLÜMLERİ..

HABER7.COM

YORUMLAR 51
  • ali yiğit 14 yıl önce Şikayet Et
    DAHA ÖNCEDE DEMİŞTİM. Evet arkadaşlar ben daha öncede demiştim , birkere daha söyleyeyim videonunson cümlelerindede var . Anayasayı değiştirme yetkisi sadece ve sadece CHP nindir yoksa anayasa mahkemesi olmazsa danıştay olmazsa sayıştay olmazsa yargıtay oda olmazsa sağlık ocaklarından birisi çıkar bu kararı durdurur . bilmem anlaşıldımı . Kimse boşa uğraşmasın bu memleketin yetkisiz yetkilileri var . siz kim oluyorsunuzki yetkiniz varken yetki kullanmaya kalkıyorsunuz .Bu memleketi hukuksuzmu sandınız chp var o nederse o olur.
    Cevapla
  • Murat BÖÇKÜN 14 yıl önce Şikayet Et
    tahammülsüz ve anlaşılmaz kadın. bu kadın da birgün öyle birgün böyle, şimdide ergenekoncu olmuş :)
    Cevapla
  • Ahmet Colemergi 14 yıl önce Şikayet Et
    Sizin okumuşlar darbeci Bizim okumamışlar demokrat. Yesinler okumuşluğunuzu.Tuttunuz tabi köşebaşlarını cumhuriyetin ilk yıllarında robertleri kabataşları galatasarayları baba parasıyla okuyup adam olamadınız habire darbelere sığınıp durdunuz.adam olsaydınız 4 darbe ile değil milletin gönlünde yer tutarak var olurdunuz.tek varlık nedeni darbeler olan bir azgın güruhun okumuşluğu yunusça açıklanır ilim ilim bilmektir ilim kendin bilmektir sen kendini bilmezsen ya nice okumaktır.İlber hocan da zaten o yüzden doğuda üniversite açılmasın diyor ya.okumak tekelde.
    Cevapla
  • darbeleredurde 14 yıl önce Şikayet Et
    her türlü göbek kaşınır. üniversite okumadık,lisans,lisanüstü eğitim alamadık,akademik kariyerimiz yok !kurtuluş savaşında,terörle mücadelede hep en öndeydik !chp ye senin gibi ne idüğü belirsiz okumuşlar oy veriyormuş versin.millete hep tepeden baktınız ve bu asil millet yıllar var ki size prim vermiyor..ilgililere duyurulur her türlü göbek kaşınır halilin yeri !
    Cevapla
  • keremcan karaca 14 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu benim yorumum tekrar gönderiyorum. İŞTE HALKI AŞAĞILAYAN ÇAĞDAŞ YOBAZLAR. Halka rağmen halk için - CHP Halk plajları doldurdu, vatandaş denize giremedi – Cumhuriyet Gazetesi Hasolar – Memolar iktidara geliyor (DP’nin kazanacağı anlaşılınca) – CHP Karnını kaşıyan adam, bidon kafa – Bekir Coşkun Kısa boylu, kıllı, gövdeden bacaklı – Mine Kırıkkkanat Şimdi bu aşağılama cümlelerinin şahı 17 yıl Ankara Valiliği yapmış Nevzat Tandoğan’dır. Tek parti döneminin kudretli valisi Nevzat Tandoğan, siyasi faaliyetlerinden ötürü tutuklanarak yanına getirilen Osman Yüksel Serdengeçtiye hiddetlenir ve şöyle der: "Ulan öküz Anadolulu sizin milliyetçilikle, komünizm ile ne işiniz var? Milliyetçilik lazımsa bunu biz yaparız. Komünizm gerekirse onu da biz getiririz. Sizin iki vazifeniz var: Birincisi çiftçilik yapıp mahsul yetiştirmek. İkincisi askere çağırdığımızda askere gelmek" Akabinde görevlilere emir verir: "Alın bu iti götürün" Bu olay bundan 67 yıl önce gerçekleşmiş. Halkı aşağılamayı refleks haline getirmiş olanlar hala aynı noktadalar. Ancak ‘halk’ 67 yıl önceki halk değil. Köprünün altından çok sular aktı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık