Depremde kaybolan eşini 15 yıldır arıyor

Ülkemizde binlerce vatandaşın ölümüyle sonuçlanan 17 Ağustos depremiyle ilgili ilginç bir olay ortaya çıktı.

Depremde kaybolan eşini 15 yıldır arıyor
Depremde kaybolan eşini 15 yıldır arıyor
GİRİŞ 24.10.2014 11:34 GÜNCELLEME 24.10.2014 14:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İzmit'te inşaat işçiliği yapan Ahmet Özden, 17 Ağustos depreminde eşi Fatma'yı ağır yaralı enkazdan çıkardı, fakat izine bir daha rastlayamadı.

Özden, İstanbul'a gönderildiği söylenen eşinin ne ölüsünü bulabildi ne de dirisini.Özden, "İstanbul'a gönderilmiş ama bulamadım. Çocuklar mezarını soruyor" dedi.

15 YILDIR NE DİRİSİ BULUNDU NEDE ÖLÜSÜ

17 Ağustos 1999 depreminin ardından eşinin ne ölüsünü ne de dirisini bulabilen İzmitli inşaat işçisi Ahmet Özden, "Çocuklarım annelerinin mezarını soruyor, 15 yıldır arıyorum, ne ölüsü ne dirisi var" diyor.

İSTANBUL'A GÖNDERİLMİŞ

Eşi Fatma'yı ağır yaralı olarak kendisinin enkazdan çıkardığını söyleyen Özden, “Tekrar hastaneye gittiğimde İstanbul'a gönderildiğini söylediler.

İZİNE RASTLAYAMADIM

Bütün hastaneleri dolaştım. İzine rastlayamadım. Kimsesizler mezarlığı da dahil İstanbul'daki mezarlıkları da dolaştım ama hiçbir ize rastlamadım" dedi.

Habertürk

YORUMLAR 4
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    ŞUDA OLABİLİR. Birileri kadını organ mafyasına satmış olamaz mı,hakkında hiç bir kayıta ulaşımaladığına göre,çünkü anladığım kadarıyla kadın kocası tarafından hastaneye götürülmek üzere ilgililere teslim edilmiş,ve kocasıda kadını teslim ederken kimlik bilgilerini vermiş olmalı. yani kadının kimlik bilgileri verildiğine göre,ortada bir alaveredalevere dönmedi ise,kadın öldü ise bir kayıt olması lazım,yaşasaydı şimdiye kadar o da kocasını arardı sanırım,azda olsa bir ihtimal daha var,kadının kazada aklını yitirmesi,ama öylede olsa bir kayda raslanırdı.
    Cevapla
  • hakan asil 9 yıl önce Şikayet Et
    DNA testi. tabi sadece fikir olarak belirtmek istediğimden bu abimize tavsiyem. 17 ağustostan eylül sonuna kadar gömülü olan kimsesizler mezarlığındaki tüm mezarlardan dna örneği alınabilirmi. Adli TIP bunu yaparmı.
    Cevapla
  • nur dülger 9 yıl önce Şikayet Et
    marmara depremi ve israil. hatırlıyorumda o depremde imdadımıza ! ilk koşan o zamanki hükümetin can dostu İsrail olmuştu. israili medya yere göğe sığdıramamıştı ama arap ülkelerinden gelen tonlarca yardım malzemesi ve engelli arabaları depolarda çürümeye terkedilmiş yıllar sonra bu ortaya çıktı.bu adamcağızın eşini bulacağına hiç inanmıyorum. çünkü o yıllarda başta İsrail olmak üzere uluslar arası organ mafyası ülkemizde cirit atıyordu .
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    çok yazıkki o depremde organ mafyalarımitiş vurgun yaptı !. gencecik insanlar yaralı olarak kayıplara karışıp iz bırakmadan gitti !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü