Uçak ölüm döşeğindeki torunları için durduruldu

Yaşlı çift ölüm döşeğindeki torunlarını son kez görmek istedi.

Uçak ölüm döşeğindeki torunları için durduruldu
Uçak ölüm döşeğindeki torunları için durduruldu
GİRİŞ 17.04.2016 17:28 GÜNCELLEME 17.04.2016 17:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ölüm döşeğinde olan torunlarını son kez görmek isteyen çiftin uçaktan inmesine izin veren pilotun anlayışlı tavrı büyük takdir topladı.

BBC'nin haberine göre 30 Mart'ta İngiltere'nin Manchester kentinden Abu Dabi'ye uçacakları uçakta yerini alan çift, torunlarının durumunun ağırlaştığına dair bir telefon mesajı aldı. O sırada uçak kalkış için piste doğru ilerliyordu. Ancak çiftin ricası üzerine pilot uçağı döndürüp yeniden kapıya yanaştırdı.

Çiftin torunu o gece son nefesini verdi.

"Pilotu takdir etmek lazım"

Seyahat acentasından biri yetkili, 'son derece sıradışı' bir durum yaşandığını söyledi: “25 yıldır meslekteyim, hiç böylesini duymadım. Pilotu takdir etmek lazım. Bu tür bir ricanın yerine getirilmesi müşteri hizmetlerinde görülmemiş bir durum."

Abu Dabi merkezli Etihad Havayolları'nın uçuşu, çift indirildikten sonra gecikmeli olarak gerçekleştirildi. Şirket, yaşlı çifte, biletlerini istedikleri zaman kullanabileceklerini de bildirdi.

KAYNAK: BBC TÜRKÇE
YORUMLAR 1
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    biri ucaktan indiginde prosedur olarak herkes yukleriyle beraber indirilir xrayden gecirilip yeniden ucaga alinir. tolxular icin kotu bi durum ama mazeretleri varmis
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız