İşte Esed'in ABD'ye karşı gizli silahı!

Suriyeli bir ordu yetkilisi İngiliz Guardian gazetesine verdiği röportajda ABD'ye karşı kullanılacak gizli silahlarını açıkladı.

İşte Esed'in ABD'ye karşı gizli silahı!
İşte Esed'in ABD'ye karşı gizli silahı!
GİRİŞ 30.08.2013 10:07 GÜNCELLEME 30.08.2013 12:16
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

İsmi güvenlik sebebiyle gizli tutulan askeri kaynak, Suriyeli 8 bin pilotun 'kamikaze' olmaya hazır olduğunu belirtti.

Şu anda 13 pilotun 'kamikaze' olmak için gönüllü olduğu ve bunun için bir belge imzaladığını açıklayan asker, 'eğer uçaksavarlarımız Amerikan ve İngiliz uçaklarını vurmakta başarısız olursa, kendi uçaklarını korkusuzca onların uçaklarına çarptırıp şehit olmaya hazır pilotlarımız var' ifadelerini kullanırken Hizbullah ve İran'ın da kendilerine yardımcı olacağını kaydetti.

YORUMLAR 60
  • erdal islam 10 yıl önce Şikayet Et
    emin olunki!. suriyeli hiç bir pilotta bunu göze alacak bir düşünce yapısı yok adamlar yeme içme eğlence düşkünü adamlar onların gücü ellerindeki basit ama çok silaha dayanarak ordaki gariban müslümanlara yeter onlara işkence etmeye yeter.bunların hepsi blöf esedin blöfleri tarihleri boyunca şahid olunmuş şeyler bunlar.
    Cevapla
  • bal-i_cibril 10 yıl önce Şikayet Et
    s a. Suriyenin 8 bin uçağı mı varmış :) Kamikaze olacakmış salaklar, aslı yok tabii, propaganda . Varsayalım kamikaze oldular, iyide suriyenin elindeki uçaklar, eski rus uçakları . Saddam'da bir dünya vardı o uçaktan.Adamlar karşılık bile vermedi. Çün, abd ve batı menşeili uçaklar çok daha üstün özelliklere sahip .
    Cevapla
  • hasan malatya 10 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlarımız Fazla Ciddiye Almış. Suriyenin gücü malum açıklamayı yapan da zırvalamış, zaten kaynakda belli değil de... Bizler ne kadar batılı güçlerin teknolojisine inanmışız..Acaba çok bilgisayar oyunu oynamaktan mı Yada daha mantıklısı Birileri kamuoyunda kendini mi tartıyor bizim terazimizle ...Batının teknoloji reklamı adeta bize yaptırılmış.Biraz duyarlılık ve dikkat lütfen
    Cevapla
  • burak ozcan 10 yıl önce Şikayet Et
    :) çok komik. 8000 Pilot varda. 8000 uçağı varmı? hadi onlarda tamam Amerikan uçaklarına nasıl yaklaşacaklar? Radara yakalanmayan uçakları var galiba. Uçakları radara yakalanmıyorsa Beyaz Sarayı vursunlar :)
    Cevapla
  • Ali Eren 10 yıl önce Şikayet Et
    Komikaze olmak için önce Japon ve Japonya . gibi olmanız lazım. Kullandığınız, Tank, Tüfek, Uçak Uydu sistemleri ABD, İsrail malı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak