Sisi için 18 ayetlik bir sure uydurdular

Mısır'da darbeciler yeni bir skandala daha imza attı. Sisi yanlısı bir grup, Kur'an'daki ayetleri tahrif ederek Sisi'yi öven ve İhvan'ı lanetleyen 18 ayetlik uydurma bir sure kaleme aldı.

Sisi için 18 ayetlik bir sure uydurdular
Sisi için 18 ayetlik bir sure uydurdular
GİRİŞ 28.09.2013 10:34 GÜNCELLEME 28.09.2013 16:15
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Abdurrahman KOÇ'un haberi

3 Temmuz darbesinin ardından binlerce Mısırlıyı öldüren darbeci yönetimin Mısır'a ve İslam'a verdiği zararın ardı arkası kesilmiyor. Fanatik Sisi yanlıları, Sisi'yi övmek ve İhvan'ı kötülemek için skandal bir yola başvurdu.

İnternette paylaşılan fotoğraflarda tıpkı bir Kur'an sayfasına benzer bir resim, o resmin başında yazan ‘Sisi Suresi', Besmeleyle başlanan 18 batıl ayet ve son olarak ‘Sadakallahulazim' lafzı görülüyor.

Yasin suresinin başını andıran ‘Sisi' kelimesini, ‘Yazıklar olsun o şeytan ve necis İhvan'a ki onlar İslam'ı kullanarak insanları kandırdı…' cümleleri takip ediyor. Bu mide bulandırıcı cümlelere Muhammed Mursi'nin lanetlenmesi de ekleniyor.

El-Karia suresini andıran ‘Es-Sisi, Nedir Sisi, Sisi hakkında ne biliyorsun?' cümleleri ise okuyanların kanını donduracak cinsten.

Sisi'nin yere göğe sığdırılmadığı bu cümlelerin sonu ise ‘Sadakallahulazim' kelimesiyle sonlanıyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 21
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. bilmezmiler ki rabbim açık müjdesi vardır 18 bin alem efendimiz hadisleri var kuran kerim bozulmayaçağı na dair . bu yapılanların karşılığında ne söylense ne yapılsa karşılığı olması mümkün olamaz.. ben bu ebrehe tohumları bunlar nasıl ebrehe rabbim evine saldırmaya teşebbüs ettiler ise bu soysuzlar rabbim sözlerine müdahale etmek ile kendi sonlarını hazırladılar .. rabbim ümmeti muhammede verdiyi müjdeye sığınıyorum bunların sonlarını sana havale ediyorum . biz günahkarlara düşen dualarımızı karşılıksız kalmıyaçağı inançını taşıyorum
    Cevapla
  • nermin demircan 10 yıl önce Şikayet Et
    yazdıklarının sonuna. "çarpılma an meseleSİ" yazmaları lazım da neyse
    Cevapla
  • sadbinebivakkas 10 yıl önce Şikayet Et
    bunun suçlusu ihvan dır.!. ihvan bunlara müslüman diyor ve bunralara savaşmayız diyorlar. bu daha ne ki ! kafiler kafiliğini yapiyor yapmasında müslüman olduğunu idda eden ihvan demokrasi şeriatından vaz geçmiyor.
    Cevapla
  • metin yaman 10 yıl önce Şikayet Et
    Ortadoğuda kardeşlerinize de gönderin. Orlar da iman etsinler, sisinin nurundan mahrum kalmasınlar... Kim bilir Şeytan acaba içinde neler geçiriyor, bu beni adem de ne salak adamlar varmış....Bunlar sanki benim torunlarım....
    Cevapla
  • Tuncay Eser 10 yıl önce Şikayet Et
    s.a. Allah ıslah etsin... ıslahı olmayacaksa Allah kahretsin. Belalarını tezden versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek