İsrail'den Filistinli esirlere işkence

İsrail ordusunun tutukladığı çok sayıdaki Filistinliye yönelik kötü muamelesini gösteren fotoğraflar ortaya çıktı

İsrail'den Filistinli esirlere işkence
İsrail'den Filistinli esirlere işkence
GİRİŞ 25.07.2014 12:19 GÜNCELLEME 25.07.2014 17:43
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İsrail ordusunun, Gazze’deki çatışmalarda tutukladığı çok sayıda Filistinli'ye yaptığı muameleyi ortaya koyan fotoğraflar İsrail'de yayın yapan Walla haber sitesi tarafından yayımlandı.

ESİRLER YARI ÇIPLAK VE ELLERİ BAĞLI

Sitede yer alan fotoğraflarda Filisinlilerin İsrail askerleri tarafından zorla yarı çıplak ve elleri kafalarının üstünde bekletildiği görülüyor.

Diğer fotoğraflarda İsrail askerlerinin Filistinlileri yarı çıplak bir şekilde grup halinde zorla yürüttüğü göze çarpıyor.

 

YORUMLAR 13
  • ethem başaga 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizden razı olsun. bu yorumu okuduğunuza göre en azından haberi görüp ilgilenmişsiniz Allah sizden razı olsun
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    bu zamanları aramayalım. hep beraber olmalıyız ayrı ayrı değilde ses getirecek bir plan yapmalı zarar verecek ne yapmalı onu yazmalı ve onun birliğini oluşturmalıyız yoksa kendimizi tatminden öteye geçmez yazdıklarımız.....Örnek ben telefonumu değiştirecektim ama 2015 e attım eski telefonumu kullanmaya devam edeceğim..Ya sizler abiler?
    Cevapla
  • müjde karakus 9 yıl önce Şikayet Et
    Ey İsrail Duy Sesimi. Sen böyle yaparak müslümanların birleşmesine destek olyorsun haberin yok.Suda boğulan birinin son çırpınışı bu.Firavun seni görse parmağını ısırır bu beni de geçmiş diye.
    Cevapla
  • sinan ay 9 yıl önce Şikayet Et
    ulan islam dünyası . müslümanların başında müslüman geçinen idareceler allah sizi hesaba çekmicek mi zannediyorsunuz bundan 40 yıl önce 24 saatte rumları hizaya getiren ülkem müslümanlar kardeşlerin bu zülüm altındayken sen iftarını rahat açabiliyor musun senin düzenin bozulmasında müslüman kardeşlerin ölsede olur dimi buraya barış harakatı hiç düşünmez misiniz
    Cevapla
  • mehmet akif 9 yıl önce Şikayet Et
    SN ERDOĞAN HANİ NEREDESİN .. MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİ KATLEDİYORLAR . B.M ye A.B. ye wan munit demeyecekmisin .... ALLAH IM HÜKÜMETİMİZE ve ERDOĞANIMIZA GÜÇ VE KUVVET VER . ...amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor