İsrail ordusu ilerleme kaydedemiyor

Gazze'ye kara operasyonu başlatan İsrail ordusu, henüz ciddi bir ilerleme kaydedemedi.

İsrail ordusu ilerleme kaydedemiyor
İsrail ordusu ilerleme kaydedemiyor
GİRİŞ 25.07.2014 16:12 GÜNCELLEME 25.07.2014 16:12
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Gazze'ye 17 Temmuz'da karadan saldırı başlatan İsrail ordusunun, doğu ve kuzey sınırlarında Filistinli grupların direnişiyle karşılaştığı ve ilerleme kaydedemediği bildirildi.

Alınan bilgilere göre, başta İzzeddin el-Kassam Tugayları ve Kudüs Seriyyeleri başta olmak üzere diğer Filistinli gruplar, İsrail ordu birlikleriyle doğrudan çatışmalara giriyor, ayrıca Tel Aviv, Askalan, Aşdod ve Sderot gibi birçok kente füze saldırısı düzenliyor.

İsrail'in Gazze'ye yönelik hava, kara ve denizden başlattığı saldırılara karşı bölgede aktif olan İzzeddin el-Kassam Tugayları, Kudüs Seriyyeleri, Aksa Şehitleri Tugayları, Ebu Ali Mustafa Tugayları, Nasır Salahaddin Tugayları ve Mücahidler Tugayı'nın direniş gösterdiği belirtiliyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Fazlı kardeş? israilin yahudi malı bir çok ürünü Türkiyede üretiliyor? Örnek;..... ...yahudi malı ; Cocacola,Calve,Algida ...bu örneklerin barkodları 8 690,dır...yani Türkiyede üretilen israil mallarıdır..insanları yanıltma benim yorumd noksan yazdım? yani 8 690 barkodlu olanlarıda markalarından ayıracağız?..
    Cevapla
  • musa kazım 9 yıl önce Şikayet Et
    dua. Rabbim yar ve yardımcınız olsun... onların en ileri teknoloji silahları hedef sapsın ama sizin en kötü kurşununuz dahi tam hedefini bulsun. Rabbim sabrınızı,direniş gücünüzü artırsın..Allaha emanet olun.
    Cevapla
  • Imran Demir 9 yıl önce Şikayet Et
    Tek care. Boykutu dikkalte alalim. ve bir daha hic bir zaman israil mallarini almayalim bundan sonra da. Artik müslümanlar beraber haraket etmek zorunda kürt türk arap sii sünni. hepsi tefrika hepsi engel. Artik tek Kurani Kerim. Allah bize yeter ! Ey ümmet uyanin. Düsünün ortadoguda sinirsiz sinfisiz mezhepsiz, milletsiz birlesik bir islam devleti .30 milyonluk bir ordumuz tek para birimi bir ümmet . Tek care birlesik sinifsiz sinirsiz islam devleti! Tek care ALLAH!
    Cevapla
  • Fazlı 9 yıl önce Şikayet Et
    Barkod. " 8 690 " olan yahudilerin Türkiyede üretilen ürünleri diye bir şey yok Bu Türkiyenin kendi kodudur. "869"
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Öyle Yada Böyle kan emici İNGİLTERE, AVRUPA ve kullanılan İSRAİL,. Yeni ve tam bağımsız TÜRKİYE önünde diz çökeceksiniz, ve Evladı Osmanlı Recep Tayyip Erdoğan,ın önünde diz çöküp etek öpeceksiniz, bu hayal değil beyler gerçekleri yazıyorum,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'a "terör örgütü" diyen İmamoğlu, metrolarda protesto edildi!
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'