Hamaney: Ankara stratejik hata yaptı!

İran lideri Hamaney'in yüksek askeri danışmanı, Rus uçağının düşürülmesinin Türkiye için ciddi sonuçlarının olacağını öne sürdü.

Hamaney: Ankara stratejik hata yaptı!
Hamaney: Ankara stratejik hata yaptı!
GİRİŞ 27.11.2015 12:59 GÜNCELLEME 27.11.2015 12:59
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

İran merkezli Tasnim ajansının aktardığına göre, İsfahan şehrinde yaklaşık 10 bin Devrim Muhafızı üyesinin katıldığı bir toplantıda konuşan Safevi, " Ankara, Rus uçağını düşürerek stratejik hata yaptı. Türkiye bunun için ağır bedel ödeyecek" uyarısında bulundu. 

"Türkiye'nin bölgedeki isyancılara destek verdiğini ve Suriye ile Irak'ta güvensizlik yarattığını" iddia eden Safevi, “Türkiye'nin bunları desteklemesi ve Rus uçağını hedef alması stratejisi, bu ülke için ciddi sonuçlar doğuracak" iddiasında bulundu.

Tümgeneral Safevi, "Rus uçağının Suriye hava sahasında vurulması gerçi bir taktiksel olaydır ancak stratejik sonuçları olacaktır. Türkiye kesinlikle bundan zarar görecektir" diye iddiada bulundu.

YORUMLAR 57
  • OGUT 8 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl Müslümansınız. Terör ve niyeti ihanet olan Rusları nasıl savunursunuz. Sen ki dini lider diye geçiniyorsun. RESULULLAH'ın hayatını bi daha oku derim.....
    Cevapla
  • Asi ihtiyar 8 yıl önce Şikayet Et
    Muslumanin stratejisi bellidir. Allah ve resulu ne demisse o dur. Biz din kardeslerimizin kani ile strateji uretmeyecek kadar asil bir milletiz. Buna hata diye ancak sizin gibi irki dininin ustunde olanlar der. Biz buna gorev deriz ve de gorevimizi yapariz elhamdulillah.....!
    Cevapla
  • genç osman 8 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara Bakıyorumda Ne Kadar Cahil Bir Millet Olduğumuz Belli Oluyor. Ya Siz Artık işlerin top tüfek Savaşarakmı Halledileceğini sanıyorsunuz. biri diyor askere alın beni savaşacağım, biri diyor iranlı kafir. ya en önemlisi Kuran-ı Kerim Okumuş Bir İnsan Bir Müslümana Kafir Dediğinde Peygamber Efendimiz S.A.V 'a Küfür Etmiş Olacağını Düşünemiyormu hiç? Ayrıca Savaşlar Artık Masada Kazanılıyor, kan Akıtılarak Değil..
    Cevapla
  • Asi ihtiyar 8 yıl önce Şikayet Et
    Kafirle beraber olup musluman oldurmek sana gore sorun degil anlasilan. Savas ne sekilde olursa olsun yere inip kontrolu ele alamiyorsan o savas bitmemistir. Piyadenin gucunu hafife alma. Hz. Peygambere hakaret edenler alternatif cuma kildiriyor, simdi onlara kafir demeyecekmiyim..? Esas larla is yap. Fazla ayrinti hata yaptirir.............
    Cevapla
  • hakan-denizlispor 8 yıl önce Şikayet Et
    Sahabeye söven karakersiz bunlar.
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Başlık ve haber içeriği hiç uyuşmuyor.
    Cevapla
  • Asi ihtiyar 8 yıl önce Şikayet Et
    Baslik ve haber bire bir uymus . sen hangi haberi okuyup hangisine yorum yaptin.?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!