Bakan Işık'tan Fırat Kalkanı açıklaması

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Fırat Kalkanı Harekatı ve El-Bab'taki gelişmelerle ilgili olarak yarın Meclisi bilgilendireceklerini açıkladı.

Bakan Işık'tan Fırat Kalkanı açıklaması
Bakan Işık'tan Fırat Kalkanı açıklaması
GİRİŞ 21.12.2016 22:25 GÜNCELLEME 21.12.2016 23:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Fırat Kalkanı Harekatı ve El-Bab'taki gelişmelerle ilgili yarın milletvekillerini bilgilendireceğini açıkladı.

Işık, Meclis'te gazetecilere yaptığı açıklamada, hem iktidar hem de muhalefet partisi gruplarıyla görüştüklerini, yarın Fırat Kalkanı Harekatı ve El-Bab'taki gelişmelerle ilgili TBMM Genel Kurulunda bilgi vereceğini söyledi.

Işık, "Bilgileri tam ve sağlıklı olarak alalım, derleyip toplayalım ve hem kamuoyunu, hem de Meclisimizi doğru bilgilendirelim. Şimdi böyle son dakika bilgileriyle konuşmak olmaz. Şu anda arkadaşlarımız yoğun bir şekilde çalışıyorlar." dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • M kilinc 7 yıl önce Şikayet Et
    Millet ne yere veririz isimiz o dur demeye getirmis pek de haksiz degil ne deseler yiyoruz ulkemin askerini el babaya girmesi icin halep in esad guclerinin eline gecmesini bekledigini millete anlatilir bir tarafi varmi
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    niye Suriye'lilerden kimse yok cephe savaşı olunca bizemi bıraktılar savaşı şehitleri verir yarın topraklarıda verir geliriz kobaniye de yardım etmiştik sonrada bize düşman olurlar sonuçları hep böyle oldu hainler diye dert yanırız
    Cevapla
  • ibrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
    Cevapla
  • melek 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim askerlerimizi muhafaza etsin islerini kolay etsin.dualarımız onlarla inşallah muzaffer olacak lar
    Cevapla
  • Ottoman Empire 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah Yar ve Yardımcımız olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı