AK Parti'den teşkilata twitter uyarısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, İzmir'de teşkilata Gezi Parkı morali verdi. Çelik, "Bu süreçte özellikle twitter'dan partimize yönelik eleştiriler olabilir. Kimseyle polemiğe girmeyin, hakaret edip kötü söz söylemeyin" dedi.

AK Parti'den teşkilata twitter uyarısı
AK Parti'den teşkilata twitter uyarısı
GİRİŞ 16.06.2013 12:51 GÜNCELLEME 16.06.2013 12:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, İzmir'de partisinin 'tanıtım ve medya' ile 'Ar-Ge' başkanlarına 'sosyal medya eğitimi' verdi. Balçova Termal Tesisleri'ndeki basına kapalı toplantıda Çelik partililere, "Moralinizi bozmayın, seçime yönelik çalışmalarınızı sürdürün. Bu süreçte özellikle twitter'dan partimize ve yöneticilerimize yönelik eleştiriler tepkiler olabilir. Twitter'ı etkin kullanın ancak kimseyle tartışmayın, hakaret etmeyin, kötü söz söylemeyin" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • hakkı coşkun 10 yıl önce Şikayet Et
    küfür yok. herkes yanındakinden satar insana saygıyı saygısızlara öğretelim
    Cevapla
  • Murat Diniz 10 yıl önce Şikayet Et
    En doğrusu bu . Eylemciler O kadar rezil o kadar salakça yalan haberler yapıyorlar ki kendi kendilerini rezi ediyorlar zaten :)
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Bencede kimse kötü söz söylemesin?..küfür etmesin?..hakaret etmesin?... ..sabırla bunlara karşı olayları sukünetle karşılayalım?...Çünkü sabır en büyük galibiyetdir...
    Cevapla
  • bekir terzi 10 yıl önce Şikayet Et
    çok sayın hüseyin çelik. 18 gündür inatla bunları söylediğiniz halde hala kin ve nefret tohumlarını Akp ekiyor diyebilen cahillere rastladım... asıl onlar amacına hizmet ettikleri oluşumlara ve niyetlerine bakmalılar. o oluşumların amacı ile kendi amaçları arasındaki tutarsızlığı gördükleri halde hala daha yakma yıkma peşindeler. bunlar çamura o kadar çok batmış ki artık dışarda ne var unutmuşlar çamurda yaşıyoruz sanıyorlar. içlerinden akil olabilenler çıkarsa kafasını o bataklıktan dışarı baksa. bataklığa nazaran bir cennet vatanın gerçek iktidarını ve gerçek milli birliğini görecekler.....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar
36 bin sağlık personeli alınacak!