CHP'li İnce'den Erdoğan'a soru önergesi

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, "Kamplaştırmak, çatıştırmak, işsiz bırakmak, ötekileştirmek, lince tabi tutmak, biat etmeye zorlamak, sizden olan-olmayan diye bölmek, ileri demokrasi yöntemleri midir?" diye sordu.

CHP'li İnce'den Erdoğan'a soru önergesi
CHP'li İnce'den Erdoğan'a soru önergesi
GİRİŞ 09.09.2013 15:51 GÜNCELLEME 09.09.2013 15:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İnce, Başbakan Erdoğan'ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na verdiği soru önergesinde, "Partiniz ve hükümetiniz aleyhinde yazan, görüş açıklayan, inandığını özgürce söyleyen, toplantı ve gösteri yürüyüşü hakkını kullanan herkesin özel sektörde olmasına rağmen işini kaybetmesi, medya lincine maruz kalması, sizin ve avanenizin hedefi olması bir ileri demokrasi uygulaması mıdır?" ifadesine yer verdi.

"Kamplaştırmak, çatıştırmak, işsiz bırakmak, ötekileştirmek, lince tabi tutmak, biat etmeye zorlamak, sizden olan-olmayan diye bölmek, ileri demokrasi yöntemleri midir?" sorusunu yönelten İnce, şunları öğrenmek istedi: "Gazeteciler, fabrika genel müdürleri, rektörler, bilim insanları, televizyon dizileri, sporcular, sanatçılardan sonra sıra kime gelecektir? Planlamanıza göre, size oy vermeyen ve vermediğini açıkça ifade eden apartman görevlilerine, otobüs şöförlerine, mağaza kasiyerlerine, özel güvenlikçilere, inşaat ustalarına, marangozlara, bakkallara, boyacılara sıra ne zaman gelecektir?"

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın mesleği nedir bilmiyorum ama, diplomayı torpille almıştır. kütfen araştırılsın göreceksinizki ya parayla yada bir tanıdık sayesinde sahip olmuştur !
    Cevapla
  • zafer kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana. Bu saydiklarinda Samimi isen o Zaman Basörtüsüde bir haktir ,secilip iktidara gelmekte bir haktir sen ve senin Partinde bunlara saygi duymakta mükelleftir
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    kendine sor. saydıkların TÜRKİYEDE SADECE CHP MEVCUT.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor