Ulusalcı yazar, MHP'ye mi geçiyor?

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) bayramlaşma töreni, MHP Genel Merkezi'nde gerçekleştirildi. Bayramlaşma töreninde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yazar Nihat Genç ile bayramlaştı. Genç'in Bahçeli ile bayramlaşması akıllara o soruyu getirdi.

Ulusalcı yazar, MHP'ye mi geçiyor?
Ulusalcı yazar, MHP'ye mi geçiyor?
GİRİŞ 17.10.2013 10:49 GÜNCELLEME 17.10.2013 11:45
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

MHP lideri Bahçeli, genel başkan yardımcıları, parti yöneticileri, bazı milletvekilleri ve partililerle parti genel merkezinde bayramlaştı.

Törene damga vuran isim ise Ulusalcılar'ın coşku adamı olarak bilinen yazar Nihat Genç oldu.

Nihat Genç'in Devlet Bahçeli'nin yanına giderek bayramlaşması akıllara 'Milliyetçi Hareket'e mi geçiyor?' sorusunu getirdi.

YORUMLAR 18
  • selamet 10 yıl önce Şikayet Et
    Tencere kapak. Başbakan uzun zamandır bu anlayışlar için ruh ikizi ifadelerini bu tür durumlar için kullanıyordu. Burada mesele nihat gençin mhp ye geçmesi değildir. İsteyen istediği partiye geçebilir. Mesele bu 80 öncesi ve sonrası birbirlerinin fikriyatı üzerinden karşıt siyaset üretip kana mala cana kasdeden iki anlayışın bugün hangi temelde bir araya gelmiş olduğu gerçeği ile ilgilidir. Israrla üzerinde durduğumuz konu mhp nin milletin en temel değeri olan müslüman kimlik ile sorunu olduğu ve bu sorun çerçevesinde ulusalcılar ittifak kurduğu noktasına itirazımız vardır. Hem bu temelde siyaset üretip hemde muhafazakarların oylarına talip olunmasını anlayamıyoruz.
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    korkak Yorumcular !!!!!!!!. Adlarını bile yazmak'tan korkan adamın yazdıkları ne kadar doğru olabilir.ADIM ADIM SOY ADIM ORADA YAZILI ALUCRA DOĞUMLUYUM 55 SENEDEN BERİ SAMSUN TERMEDE YAŞIYORUM 12 SENE EVVEL MHP UYKUSUNDAN UYANDIM ŞİMDİDE SAPINA KADAR AKP'LİY VARMI SORUSU OLAN.TARİHLERLE OLAYLARLA YORUM YAPARIM BAZILARI GİBİ KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE DEĞİL.
    Cevapla
  • Harunca 10 yıl önce Şikayet Et
    Dadaş. O kürttür haindir, o alevidir haindir din düşmanıdır, onun bilmemne tercihi şudur deyip insanlara mezhebine, ırkına, tercihine göre değer verip yargılıyorsunuz. Sizin düşüncenizdekiler insanlara insan gözlüğü ile bakamadığınız için bu meseleleri anlamıyorsunuz.
    Cevapla
  • cafer mutlu 10 yıl önce Şikayet Et
    KIM OLURSAN OL YINE DE GEL !. akpeye kımler gecmedı ? 1 kısı mhp ye gecıyo o 1 kısının mhpeye gecmesıne bıle goz dıkıyolar.
    Cevapla
  • DADAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    bülent ersoy resimle ispatlı....sende ispat et. uydurma....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü