Başbakan'ın korumaları alarma geçti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde kendisini karşılayan folklor ekibiyle resim çektirirken arkasına gelen bir kadın, korumaları alarma geçirdi.

GİRİŞ 24.11.2013 18:08 GÜNCELLEME 25.11.2013 02:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kadın korumanın, ani bir refleksle Başbakan'a dokunan kadının elini tutması dikkat çekti. Başbakan Erdoğan, Trabzon'daki temaslarının ardından toplu açılış töreni için Vakfıkebir'e geçti. Horon oynayan kızlar tarafından karşılanan Başbakan, folklor ekibiyle fotoğraf çektirmek istedi.

Bu sırada bir kadın resim karesinde yer almak için Başbakan'ın arkasına doğru hareket etti. Kadının elini Başbakan'ın omzuna doğru götürdüğünü gören kadın koruma da ani bir refleksle harekete geçerek kadının elini tuttu. Bu arada diğer korumalarda hareketlendi. Kısa süreli paniğin ardından kadının folklor ekibinden olduğu anlaşılınca resim çektirmesine izin verildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 7
  • Kürşat Can 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı iyi koruyun!. Bu adamı ite köpeğe yem ettirmeyin böyle koruyun işte Allah yardımcınız olsun ...Allah hayırlı uzun ömürler versin Sultanımıza ...
    Cevapla
  • ekgelir1 .tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Dünya lideri. Allah c.c. seni tüm düşmanlardan muhafaza buyursun Büyük Usta.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. şu an dünyada süikast yapılacak liderlerin en başında başbakanımızın olması .. bugun başbakanımızın yaşamasının tek sebebi yüçe rabbim verdiyi canı sadece rabbim izni ile alınacagından düşmanların beceriksizliyinden deyildir . dualarımız dik duran ümmet için hizmet eden başbakanımız içindir..
    Cevapla
  • TRConqueror 10 yıl önce Şikayet Et
    TAM BİR SKANDAL. vallahi allah korumuş ya kötü niyetli birisi olsaydı !!!!
    Cevapla
  • KADIR ejderha 10 yıl önce Şikayet Et
    takım tutmuyorum. neden bana zorla seçim yaptırlmak isteniyor? takım tutmuyorum ve seçmedden videoyu izleyemiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı