İşte Başbakan Erdoğan'ın mal varlığı

Başbakan Erdoğan'ın mal varlığının Başbakanlık sitesinde yazdığını belirten Hüseyin Çelik Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine çok sert cevap verdi.

İşte Başbakan Erdoğan'ın mal varlığı
İşte Başbakan Erdoğan'ın mal varlığı
GİRİŞ 09.01.2014 08:42 GÜNCELLEME 09.01.2014 17:22
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığına dair yapılan eleştirilere çok sert cevap verdi. Kemal Kılıçdaroğlu dün grup toplantısında "Başbakan çıkıp mal varlığını açıklayabiliyor mu?" diyerek çok sert açıklamalar yapmıştı. Erdoğan'ın mal varlığı ile ilgili açıklama ise bugün Hüseyin Çelik'ten geldi.

Hüseyin Çelik konu ile ilgili şu şekilde konuştu:

Başbakan çıkıp mal varlığını açıklayabiliyor mu diyor. Başbakanlığın sitesine lütfen girin. Başbakan bölümünü tıklayın. Başbakan özgeçmişinin altına koymuş ve sürekli güncelleniyor. Başbakan, başbakan olduğundan beri var. Her milletvekilliği döneminin başında her vekil mal beyanını meclise verir. Biz getirip de Sayın Kılıçdaroğlu'na verecek değiliz mal beyanımızı. Hangi kuruluş isterse alıp öğrenebilir. Bütün halka çağırda bulunuyorum. Başbakanlık.gov.tr'ye girin Başbakan bölümüne tıklayın ve mal varlığını görün.

Başbakanlık sitesinde Başbakan Erdoğan'ın malvarlığı aynen şu şekilde:

Mal Beyanı

16 Haziran 2011 tarihi itibariyle Başbakan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın mal beyanı aşağıda sunulmuştur.

A - TAŞINMAZ MAL BİLGİLERİ
Güneysu-Dumankaya Köyü 2.000 metrekare arsa (Maliyeti 10 bin TL)

B - BANKA VE MENKUL DEĞERLER
Banka hesaplarında toplam 3.390.384 TL, 25.000 £, 199.867 $

C- ALACAKLAR
500.000 TL

YORUMLAR 27
  • ekgelir1 .tk 10 yıl önce Şikayet Et
    İddialar. İddiadan öteye gidememiş düşünceleri hala tartışıyoruz. Gerçeklik payı olsaydı ispatlanırdı zaten. KEMAL KILIÇDAROĞLU! MADEM İNANMIYORSUN, BAŞBAKANIMIZIN BURADA YAZILI OLMAYAN BİR EVİNİ, MALINI BELGELE DE SANA İNANALIM! SADECE ÇAMUR ATIYORSUN.
    Cevapla
  • hasangulten 10 yıl önce Şikayet Et
    nizam ıcedit e. nizam bay,başbakanın oğlu ,bir başbakan oğlu olmayıpda,normal bir vatandaşın oğlu olsaydı o gemileri alabilirmiydi... şimdi ,Amerika da okumuş ,tahsilli adam,çalışır yapardı diyeceksin,ama nice üniversite mezunun iş bulamayıp itfaiye sınavına,hata çöplülüğe bile razı olduğunu,çay ocağına üniversite diplomasını asıp,çaycılık yapanların haberlerini gözardı etme. başbakanın oğluda babasının imkanları olmasaydı,belki şimdi iş bulamayan üniversite mezunlarının arasındaydı.
    Cevapla
  • bahaddin 10 yıl önce Şikayet Et
    başbakanın . mal varlığına baktım.inandım!!!!!!!yutturamazsınız bu millet size sandıkta cevap verecek .
    Cevapla
  • nizam-ı cedit 10 yıl önce Şikayet Et
    hodri meydan. CHP, bahsi geçen şu gemiciklerin alınmasında devlet imkanlarının Başbakanın oğlu lehine kullanıldığı ispatlamalıdır. herkesin ağzına pelesenk olmuş gemicikler. eğer sanıldığı gibi olsaydı bugüne kadar chp ve sempatizanları bu olayın altını oyardı. CHPnin arkasında kimler yok ki bunları ortaya çıkarmak çok kolay olmalıydı!? değil mi..
    Cevapla
  • Gizemli Şifreci 10 yıl önce Şikayet Et
    İlginç. Bazı arkadaşlar mal varlığını maaş hesabına göre yapmış. Arkadaşlar kusura bakmayın ama yatırım yapmayı öğrenin. Tek başınalığın yolcusu tek olur, birleşin ortak olun şirketler kurun veya kurulan şirkete ortak olun. Sadece maaşla zengin olmaya çalışmak, acınacak halde olduğunuzun göstergesidir ne yazık ki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!