Mustafa Sarıgül için ilginç iddia

Ünlü gazeteci yazar Sevilay Yükselir kendi sunduğu siyaset programında, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül ile ilgili çok ilginç bir anektodu dile getirdi.

Mustafa Sarıgül için ilginç iddia
Mustafa Sarıgül için ilginç iddia
GİRİŞ 04.03.2014 03:42 GÜNCELLEME 04.03.2014 09:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

SARIGÜL 2011'DE ÖFKE KONTROL DERSLERİ ALIYORDU

Sarıgül'ün 2011 yılında bizzat kendisine beyanat verdiğini, "öfke kontrol dersi alıyorum" dediğini aktaran Yükselir, "2011'de öfke kontrol dersleri alan Sarıgül neden vatandaşı yumruklamaya başladı, neden mitinglerde vatandaşa 'teneke gibi durma orada, ya alkışla ya da defol, kaybol git' dedi?" sorularını masaya yatırdı.

SARIGÜL O DERSLERDEN SINIFTA MI KALDI?

"Sarıgül o derslerden sınıfta mı kaldı, yoksa dersler yetmedi mi?" diyen Sevilay Yükselir, o günlerde yazdığı bir köşe yazısınının ilgili bölümünü de seyirciyle paylaştı:

Yükselir şöyle yazmıştı: (27 Kasım 2011)

"Hal böyle olunca, yani karşımda bambaşka bir Sarıgül görünce dayanamayıp sordum sebebini. Önce kahkaha attı, sonra da farkettiğine sevindim Sevilaycığım.

Demek ki aldığım öfke kontrol derslerinin faydası olmuş dedi. Biraz daha laf çevirdik söz konusu dersleriyle ilgili. Yalan yok hoşuma gitti. Keşke bütün siyasiler seninle aynı yolu izlese dedim.

Ve ders aldığı kişinin kim olduğunu söylerse diğer siyasilere tavsiye amaçlı adını köşeme yazabileceğimi sordum. Ama o bunun üzerine şöyle bir cevap verdi aynı yumuşak tonla: Hocamdan çok memnunum ama adını sana veremem. Aynı hocadan ders almak isteyen başka siyasiler varsa, ki hangi partiden olduğu mühim değil, beni arayana telefonunu elbette verebilirim. Çünkü benim yaşamış olduğum bu mutluluğu diğer siyasilerin de tatmalarını isterim."

SARIGÜL'ÜN YUMRUKLA BAŞLAYAN KARİYERİ

Sarıgül, daha önce de CHP kongreside Ateş Ünal Erzen'e yumruk atmıştı. Bu olay Sarıgül'ün ilk yumruğu olarak biliniyordu.

Ancak, %100 Siyaset programının konuklarından Korkmaz Karaca Türkiye'nin bu bilgide yanıldığını, Mustafa Sarıgül'ün ilk yumruğunun Ateş Ünal Erzen'e attığı yumruk olmadığını söyledi.

Karaca, Sarıgül'ün 1987 yılında, o zamanki DYP Milletvekili Nurhan Tekinel'e ilk yumruğu attığını söyledi. Kavganın sebebi ise başkanlık divanı kürsüsünde kimin oturacağının belirlenememesiydi.

Korkmaz Karaca, koltuk yüzünden atılan bu ilk yumruğu Sarıgül'ün bizzat kendisinin anlattığını söyledi.

YORUMLAR 7
  • Murat Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    Sarıgül mü?. Bırakın artık şunu parlatmayı! Şişli'nin ara sokaklarını gezin ne demek istediğimi anlarsınız. Selamlar..
    Cevapla
  • BAYRAM ERSEN 10 yıl önce Şikayet Et
    Biçare sarıgül.. Her zaman diyorum biçare sarıgül diye..
    Cevapla
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    İster ders alsın ister sınıfta kalsın, Bildiğim tek şey bu adam İstanbulu idare edemez !. İstanbul eski kaos günlerine döner !
    Cevapla
  • İdris PALA 10 yıl önce Şikayet Et
    Evdeki Bulgurdan da Olmak. Hal böyle olunca ister istemez asabileşti. Şişli de gitti ne yapsın adam kendine geleceğinin mesleğini seçiyor ve insanlara takdim ediyor. Hani hoş görüyle halkı kucaklayacaktın, herkesin başkanı olacaktın, neyse vs. vs.
    Cevapla
  • Hakan Tevet 10 yıl önce Şikayet Et
    Yumruk .... Sen o yumruğu 30 Mart 2014 Pazar günü öyle bir yiyeceksin ki sabahleyin zor kalkarsın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!