Başbakan Erdoğan oyunu kullandı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Küçük Çamlıca Saffet Çebi İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı.

GİRİŞ 30.03.2014 14:41 GÜNCELLEME 30.03.2014 17:03
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oyunu Küçük Çamlıca Saffet Çebi İlköğretim Okulu'nda 3308 nolu sandıkta kullandı. Okula yanında eşi Emine Erdoğan, Oğlu Bilal Erdoğan, kızları Sümeyye Erdoğan, Esra Albayrak gelini Reyyan Erdoğan, Damadı Berat Albayrak ile birlikte gelen Erdoğan, kendisini bekleyenler tarafından "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla karşılandı.

Daha sonra sandığın bulunduğu sınıfa geçen Başbakan Erdoğan ve ailesi 311 seçmenin bulunduğu sandıkta sırayla oylarını kullandı.

ERDOĞAN: BUGÜN MİLLETİN SÖYLEDİĞİ BELİRLEYİCİ OLACAK

Önce büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanı ve belediye meclisi oylarını, sonra da muhtarlık için oy kullanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı açıklamada; "Türkiye genelinde şu ana kadar edindiğim bilgiler, katılımın çok yüksek olacağı istikametinde. Gerçekten şu ana kadar meydanlarda arzu edilmeyen açıklamalar, konuşmalar olmasına rağmen, milletimiz bugün tüm gerçekleri her şeyin üstünde söyleyecek, konuşacak. Meydanlarda konuşulanların ötesinde bugün milletin söylediği belirleyeci olacak. Bana göre millet ne derse odur. Bunun dışında konuşulanlar öyle veya böyle bu akşam sandıklardaki neticeler açıklandıktan sonra sadece tarihe kayıt olarak düşülecektir" dedi.

Erdoğan daha sonra okuldan ayrıldı.

YORUMLAR 12
  • hasan yıldırım 10 yıl önce Şikayet Et
    ERZURUM BUGÜN BEMBEYAZDI....... Erzurum bugün bembeyazdı, heryer Ak pak oldu. Akşamdan itibaren ampüllerimiz her türlü paralelden kaçaktan arınmış bir şekilde çok daha güçlü yanacak Allah'ın izniyle.
    Cevapla
  • Abdulkadir durak 10 yıl önce Şikayet Et
    Yarabbi Zafer nasip eyle.... Çok bekledik sabrettik yapılanlara Yarabbi, Sen herşeyi görüp, herşeyi bilensin bu ülkeyi zalimlere bırakma yaRabbi, 2. Fatihimiz Recep Tayyip Erdağana Zafer ihsan eyle Yarabbi. Ülkemizdeki hainlere ve dışarıdaki hainlere fırsat verme yarabbi,
    Cevapla
  • Murat BÖÇKÜN 10 yıl önce Şikayet Et
    pusulalardan şikayetçiyz Sayın başbakan. korkumuzdan öyle hassas bastıkki.. evet i tam ortaya getirmek zor iş.. birçok oy sayılmayabilir bu yüzden.. bu kadarmı acemilik olur yahu.. ben bunu acemilik olarak değil akpartiye yapılmış bir tuzak olarak görüyorum..
    Cevapla
  • muhalif 10 yıl önce Şikayet Et
    oylar Ak partiye... REİSS besmeleyi çekip Ak Partiye bastım reisss.. Sen yürü...
    Cevapla
  • Paralel Millet 10 yıl önce Şikayet Et
    YSK ya Pusula Uyarısı. Oy pusulasındaki yuvarlağı küçük yapmışlar. Ne yapsan AK Parti yuvarlağına tam denk gelmiyor. YSK oy yuvarlağını büyütmeli. Kağıtta yer mi yok Allah Aşkına. Milleti kavga mı ettirmek istiyorlar...! Nasıl bir anlaşılmaz zihniyet bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!