Bu ilde CHP yönetimi direk düştü

Kocaeli'nde 30 Mart yerel seçimlerinde hiçbir belediyeyi alamayan CHP il teşkilatında bunun nedenleri tartışılırken, İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri bugün topluca istifa etti.

Bu ilde CHP yönetimi direk düştü
Bu ilde CHP yönetimi direk düştü
GİRİŞ 03.04.2014 18:32 GÜNCELLEME 03.04.2014 18:32

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Özen ve yönetim kurulu üyeleri bugün CHP İl Başkanlığı'nda basına kapalı değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantının ardından açıklama yapan ve sağlık sorunları nedeniyle kendisinin istifa ettiğini söyleyen İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Özen, "İki ay öncesinde bel fıtığı ameliyatı oldum. Ameliyat sürecinde 55 gün yattım. Ameliyattan sonra yatmam gerektiği halde aktif çalışma görevi aldım. Seçim süreci olduğu için çalıştım. Bundan sonraki tedavi sürecim uzun olduğu için istifa ettim. Partimin de başkanlığın da boş kalmaması için yeni gelecek kadronun biran evvel çalışmaları için bu kararı aldım. Benimle birlikte görev yapan kadın kollarındaki yönetim üyeleri de istifa etti. İstifayı İl Başkanlığı'na da belgeli olarak sundum" diye konuştu.

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Özen ile birlikte yönetim kurulundan Aynur Kalaycı Betül, Saati Güngör, Nurten Düzgün, Demet Karaman, Zahire Şıpga, Gülay Alcı Erözer, Münevver Balkan, Mine Balkan, Kevser Akın da istifa ettiği için yönetim direk olarak düştü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!