Halk bizi İzmir'den denize dökecek!

Savcı Sayan, bağlandığı canlı yayın programında CHP'yi yerden yere vurdu.

Halk bizi İzmir'den denize dökecek!
Halk bizi İzmir'den denize dökecek!
GİRİŞ 08.04.2014 09:07 GÜNCELLEME 08.04.2014 09:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan, 'CHP stres topu oldu' dedi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'nı mazotu 1 buçuk lira yapmaya davet etti.

TWITTER'A BAKARSAN TÜRKİYE'NİN YARISI CHP'Lİ

Sayan, seçim öncesinde AK Parti muhaliflerinin Twitter'daki yoğun etkisine değindi, "Twitter'a bakarsak Türkiye'nin yarısı CHP'li. Ama seçim sonuçları gösterdi ki, deniz kenarlarına sıkışmışız, korkuyorum ki halk sonraki seçimlerde bizi İzmir'den denize dökecek" ifadelerini kullandı.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MAZOTU 1 BUÇUK LİRA YAPSIN

AK Parti'nin onca icraatlarına karşılık, CHP'nin kaset ve montaj, başçalan, başhırsız siyasetinden başka bir şey yapmadığını dile getiren Savcı Sayan, "CHP'nin yerel seçimlerde tek bir vaadi vardı, o da 'mazotu 1 buçuk lira yapacağız' vaadiydi. Onun da yerel seçimlerle ilgisi yok. Nerede ne vaad edileceğini bile bilmiyorlar. Şimdi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li. Ona çağrıda bulunuyorum. İzmir'de mazotu 1 buçuk lira yapsın. Belediye başkanları mazotu 1 buçuk lira yapamazlar" dedi.

CHP STRES TOPU OLDU

Kılıçdaroğlu'nun siyaset acemisi olduğunu, CHP'yi çok zor duruma soktuğunu belirten Savcı Sayan sözlerini şöyle sürdürdü:

CHP adeta; Beykoz Konakları'nın, Hawai-Dubai abonelerinin, Koçların, tosunların, öküzlerin stres topu oldu. Yani canı sıkılan CHP'yi eline alıp dizayn etmeye çalışıyor. Bu adamlar CHP'yi stres topu olarak kullanıyorlar. Böyle giderse Türkiye muhalefetsiz kalacak.

CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan, A Haber'de Duygu Leloğlu'nun sunduğu Gece Ajansı programına bağlanarak bu açıklamarı yaptı.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 2
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    Tanıdığım bir alevi vatandaş, İzmir kurtarılmış bir şehirdir demişti ! . CHP nin kıyı partisiyiz demesindeki anlam budur ! bunuda biliyoruzki CHP iç anadolu alevilerini kıyı şehir ve bölgelere göç etmeye teşvik ediyor !
    Cevapla
  • dudu durdu 10 yıl önce Şikayet Et
    güzel tespit. geç bile kaldı ama izmir inadı maalesef. Çoktan yapmalıydı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi