CHP'li eski başkandan ilginç dava

Varto eski CHP ilçe başkanı Orhan Demir adını öyle bir sebepten değiştiriyor ki öğrenince çok şaşırıyor.

CHP'li eski başkandan ilginç dava
CHP'li eski başkandan ilginç dava
GİRİŞ 12.04.2014 13:09 GÜNCELLEME 13.04.2014 12:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Muş'un Varto ilçesinde, eski CHP ilçe başkanı Orhan Demir, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan yumruklu saldırıdan dolayı ismini değiştirme kararı aldı.

Açıklamalarda bulunan Orhan Demir, "Başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınıyorum. 8 Nisan 2014 tarihinde gurup toplantısına katılırken saldırıya uğrayan Genel Başkanımıza yapılan saldırı bizleri üzmüştür. Saldırıda bulunan kişinin ismi Orhan olduğundan dolayı benimle aynı ismi taşıması ve sevdiğim bir kişiye saldırı yapması aynı isimle anılmak istemiyorum. Bu nedenle de Asliye Hukuk Mahkemesi'ne müracaat ettim. Orhan ismimin iptal edilmesini ve bundan sonra ismimin Yurtsever Demir olarak geçmesi açısından dava devam edecektir. Bu saldırıyı ismimi değiştirerek kınıyorum" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • nevzat ipek 10 yıl önce Şikayet Et
    kakara kikiri... Yurt sever mi ? Kendi ismini Kılıçtaroğlu için değiştiriyorsan biraz daha düşün derim. Bence sana tavsiyem bu ismi koyma bakarsın bu ismi de ilerde değiştirmek zorunda kalırsın bi daha mahkeme masrafı etme. Masraf yapınca da hükümete kızıyorsunuz o vergi bu vergi diye
    Cevapla
  • burak sezgin 10 yıl önce Şikayet Et
    adınız yetmez. Soy adınızı da değiştirin lütfen..
    Cevapla
  • murat tasova 10 yıl önce Şikayet Et
    Korkunc.. Gercekten korkunc, Bu tip insanlarin kalitesizligini, cahiliyhetini ifade etmek icin bir kutuphane dolusu yeni kelimeler icaad etsek yinede mumkun olmaz. Peygamber efendimizden onceki cahiliyet donemi bunlarlar kiyasladigimiz zaman ozamki insanlar bunlara nazaran gercekten entellektuel, aydin sayil bunlardan korkarlardir. Dunyada baska nu tur muhalefet anlayisi varmidir acaba, bunlar tarihine, vatanina, devletine, halka ve kendi secmenine ihanet icindeler. Rabbim bu tur insanlardan bizleri korusun, cunku birdaha peygamber gelmeyecek.
    Cevapla
  • AHMET DURMUŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    değiştir. değiştir.. Hatta adını Mamut diye değiştir. sizin zihniyetiniz, cumhuriyet tarihinde ancak böyle ıvır zıvır şeylerle uğraşanlar diye anılacak. Yağdanlık,
    Cevapla
  • umut zafer 10 yıl önce Şikayet Et
    ayıp oluyor... Orhan Gencebay'a ayıp oluyor ama.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!