CHP'yi cemaatle eleştirenlere cevap verdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, yerel seçim sonuçlarına ilişkin parti içinden gelen eleştirilerle ilgili tepkisini ortaya koydu.

CHP'yi cemaatle eleştirenlere cevap verdi
CHP'yi cemaatle eleştirenlere cevap verdi
GİRİŞ 14.04.2014 13:40 GÜNCELLEME 14.04.2014 13:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Tekin, partisinin İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ile TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, yerel medyanın sorunlarına değindi.

CHP'li bazı milletvekillerinin yerel seçim sonrasında cemaatle işbirliği konusundaki eleştirilerinin basına yansıdığının hatırlatıldığı Tekin, şunları söyledi:

"Arkadaşlarımızın eleştirileri olabilir, son derece doğaldır. Biz sosyal demokrat bir partiyiz. Parti içindeki eksikliklerin, aksaklıkların tartışılması, müzakere edilmesi son derece doğru ama bir kısım arkadaşlarımızın keşke medya kanalıyla değil, Parti Meclisi, Grup Toplantısı ve parti mekanizmalarında bu görüşlerini bildirselerdi. Daha makul olurdu. Gazete aracılığıyla CHP'nin tartışılmasının doğru olmadığı inancındayım"

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Majestelerim 10 yıl önce Şikayet Et
    Efendiler; yeni mi fark ettiniz.... cemaatin TAKİYYESİ size de kullanıldı ve siz de bunu YEDİNİZ...Halbuki cemaat ile cehape nin KAN UYUŞMAZLIĞI vardı ve bunu BU MİLLET FARK ETTİ FAKAT CHP ÇARK ETTİ...Artık şu chp nin bir TARZI olsa iyi olacak; girmedikleri kılık yapmadıkları amblem kalmadı...
    Cevapla
  • Hüseyin UĞURLU 10 yıl önce Şikayet Et
    Açıkaçık CHP ye oy istediler. o yüzden bizim yiğeni yurttan attlar
    Cevapla
  • MAKİNA 10 yıl önce Şikayet Et
    YANLIŞ AGOP YANLIŞ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. cemaat CHP yi kullandı ............işi bitince kirli bir mendil gibi attı bir köşeye............. ve parti içinde savaş başladı..............seçim yüzünden susanların hepsi başarısızlık sebebiyle bülbül kesildiler .............
    Cevapla
  • GOK YELELİ AGOP 10 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKÇESİ ŞU ,. Biz cemaatı kullandık işimiz bitti ve bir limon gibi sıktık sonrada çöpe attık :))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'