AK Partili Kamacı: Hakan Şükür yanlış yaptı

Ak Parti'nin kurucularından, eski milli boksör Cemal Kamacı, Hakan Şükür'ün isminin statlardan kaldırılmasıyla ilgili Zaman'da yer alan demecinin çarpıtıldığını ve hükümete vurmak için yanlış bir şekilde öne çıkarıldığını söyledi.

AK Partili Kamacı: Hakan Şükür yanlış yaptı
AK Partili Kamacı: Hakan Şükür yanlış yaptı
GİRİŞ 15.04.2014 12:39 GÜNCELLEME 15.04.2014 13:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şampiyon sporcu, Zaman'ın etik dışı davranarak sözlerini adeta cımbızla çekip çarpıttığını, kendisinin bu ifadeleri kullanmadığını söyledi. Kamacı, Yeni Şafak'a yaptığı açıklamada, "İnsan biraz insaf eder. Ağzımdan çıktığı öne sürülen ifadeler yalan yanlış verilmiş. Benim böyle bir şey söylemem mümkün mü? Ben Ak Parti'nin kurucu üyelerindenim. Partim için hiç böyle ifadeler kullanır mıyım?" dedi.

"İsim değişikliğiyle Başbakan uğraşmaz"

Şükür'ün statlardan isminin kaldırılmasına da değinen Cemal Kamacı, "Bu uygulamalar için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetin sorumlu tutulması fevkalade yanlış. Böyle bir uygulama varsa bile yapanların, yani belediyenin tasarrufudur. Recep Tayyip Erdoğan bunlarla mı uğraşacak?" diye konuştu.

"Hakan Şükür yanlış yaptı"

Hakan Şükür'ün Ak Parti'nden istifa etmesini yanlış bulduğunu her platformda dile getirdiğinin altını çizen Kamacı, "Hakan Şükür'ün istifasını doğru bulmuyorum. Niye istifa ettin, Ak Parti sana ne yaptı?" ifadelerini kullandı.

"Erdoğan bir nimet"

Türkiye'nin altın çağını yaşadığını ve bazı kesimlerin bunu çekemediğine işaret eden şampiyon sporcu, "Bakın ben 13 sene ülkemi yurt dışında başarıyla temsil ettim, şampiyonluklar yaşadım. O dönem çok şeyler yaşadık. Avrupalılar bize köpek muamelesi yapardı. Şimdi böyle mi? Türkiye altın çağını yaşıyor. Recep Tayip Erdoğan bir nimet. Kendisi adil bir lider olduğu için ülkemiz bu noktalara geldi. Avrupa'ya, Orta Doğu'ya bakalım, kıyaslama yapalım. Türkiye mükemmel bir noktaya gelmiş. Bunları görmek gerekir" diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • ahmet 10 yıl önce Şikayet Et
    kamacı avrupa şampiyonu. Erdoğanın kıymetini bilenler iktidara getiriyor. bilmeyenler, indirmek için hainlik.yapıyor.şimdilik ortası yok
    Cevapla
  • engin öz 10 yıl önce Şikayet Et
    kime inanalım!. aynı isim farklı gazete farklı haber.
    Cevapla
  • Yüzdeelli 10 yıl önce Şikayet Et
    Yargı vesayeti istemiyoruz! . Bu millet Erdoğan'ı zor buldu. Kolayca kaybetmeyi göze alır mı? Allah hayırlı uzun versin Başbakanımıza. Milletin emeklerini çalarak devletin kurumlarına çöreklenmiş paralelcileri temizlemek için daha kararlı eylemler bekliyoruz başbakanımızdan. Bilhassa yargı içinde...Millet iradesi 3-5 paralel savcının inisiyatifinde olmamalı. Yargı vesayeti istemiyoruz. Ne pahasına olursa olsun temizlenmeli bu Haşhaşiler. Şampiyon Kamacı'ya Kocaeli'den selamlar!..
    Cevapla
  • Murat BÖÇKÜN 10 yıl önce Şikayet Et
    hakan şüküre verdiğimiz oylar haram olsun. o hakan şükürün gökten zembille indiğini görsem onun şahsiyetine bir fındık çekirdeği kadar değer vermem.. akpartiye ve akpartinin genel politikalarına oy vermiş birisi olarak hakan şüküre oyum haram olsun.. benim oyum ile aldığı maaş kendisinin burnundan gelsin.. eğer yüreği yetiyorsa gitsin başka partiden veya bağımsız olarak aday olsun.. bakalım çıkabiliyormu? haram olsun, haram olsun, haram olsun..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez