Ekmen: AK Parti hizmeti 3'e katlayacak

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Mehmet Emin Ekmen, "80 yıllık hizmetin üç katını 12 yılda alan Ağrı, şimdi de 12 yılda aldığı hizmetin üç katını inşallah beş yılda alacak. Bütün gücümüzle imkanlarımızla Ağrılı hemşehrilerimizin taleplerini karşılamaya çalışıyoruz" dedi.

Ekmen: AK Parti hizmeti 3'e katlayacak
Ekmen: AK Parti hizmeti 3'e katlayacak
GİRİŞ 28.05.2014 10:42 GÜNCELLEME 28.05.2014 10:42

Ekmen, yaptığı açıklamada, bu seçimin normal şartlarda diğer seçimlerden bir farkı olmadığını ancak Türkiye'de sadece Yalova ve Ağrı'da seçim olduğu için bütün partilerin, bütün siyasi güçlerini, imkanlarını, insan kaynaklarını bu iki il için kullanabildiğini ifade etti.

Ağrı'da tam bir şenlik havası olduğunu anlatan Ekmen, şunları kaydetti:

"Bütün partilerin genel merkez yöneticileri, yardımcıları buraya kampanyaya destek vermeye geliyor. Önemli ölçüde huzur içerisinde bizim de AK Parti olarak hedefimiz, merkezde oy kullanacak 59 bin, köylerimizle birlikte 79 bin seçmenimize tek tek ulaşmak. Gerek kadın kollarımız, gerek gençlik kollarımız, gerek milletvekillerimiz kapı kapı dolaşarak, Ağrılı'ların beklentilerini ölçmeye çalışıyorlar."

"Ağrı biliyorsunuz iki ayrı seçimde, 2007'de yüzde 73 ile 2010 referandumunda yüzde 95 ile AK Parti'mize verdiği destekle Türkiye'de birinci olmuş bir il. 2001'de yüzde 68 oy almışız" diyen Ekmen, yeni yapılacak seçimde de çok ciddi bir teveccüh, çok ciddi bir coşku gördüklerini ifade etti.

Kardeş belediyelerden yardım eli

İki dileklerinin olduğunun altını çizen Ekmen, şöyle devam etti:

"Birincisi seçim bitinceye kadar buradaki partiler arasındaki demokratik ortamı zedeleyecek herhangi bir görüntüden kaçınmak. İkincisi de bu seçim Ağrı için bir fırsata dönüştü. Ağrı'mızda şu ana kadar hükümetimizin yaptığı yatırımlar var. Örneğin, 2012 ve 2013 yılları arasında Türkiye genelinde kişi başına alınan yatırım bedelinde 13'üncü sıraya yükselmiş. Bu rakam 2002 ve 2003 yılında ise 30'lu sıralarda telaffuz ediliyordu. Ağrılı, haklı olarak AK Parti'ye verdiği desteği daha çok almak istiyor. Bu noktada Erzurum Büyükşehir Belediyemiz buraya bir park yapacak."

Ekmen, "İstanbul Bağcılar Belediyemiz bir kadın yaşam merkezi, kapalı yüzme havuzu ve bilgievi yapacak ki toplam beledi 15 milyona yaklaşıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyemiz projeyi çizdi. Yakında yayınlayacağız. 20 milyona mal olacak 22 bin metrekarelik altında kapalı otopark, üstü büyük bir park olacak."

Ağrı'nın içinden akan ve ıslah çalışması yapılan Murat Nehri'nin etrafında rekreasyon alanlarının oluşturulması için Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden bir ekibin çalışma yaptığına dikkati çeken Ekmen, "Ağrı 80 yıllık dönemde almış olduğu hizmetlerin birkaç mislini 12 yıllık AK Parti döneminde almıştı. Yeni parklar, bulvarlar, hayvancılık borsası, et balık kombinası gibi çok önemli çalışmalar yapıldı" diye konuştu.

Ekmen, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nin 11 bin öğrencisi olduğunu ve kente hayırsever iş adamları tarafından da önemli yatırımların yapıldığını ifade ederek, "80 yıllık hizmetin üç katını 12 yılda alan Ağrı, şimdi de 12 yılda aldığı hizmetin üç katını inşallah beş yılda alacak. Bütün gücümüzle imkanlarımızla Ağrılı hemşehrilerimizin taleplerini karşılamaya çalışıyoruz" dedi.

Yapılan anketlerde, birçok çalışma ve saha izleniminde halkın yüzde 90'ının üzerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a büyük bir muhabbet duyduğunu belirten Ekmen, seçim çalışmalarının yoğun şekilde sürdürüleceğini ifade etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...